Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. De ce lipsesc Gioavana și Sese din ediția de azi, 11 iulie

În ediția live din 11 iulie 2022, Giovana și Sese au lipsit. Tinerii de la Mireasa sezon 5 au mers la un fantasy date.

În ediția din 11 iulie 2022, Giovana și Sese au lipsit. Tinerii de la Mireasa sezon 5 sunt la un dream date. | Antena 1

În ultima săptămână de competiție, la fel ca și în sezoanele trecute, cuplurile de la Mireasa au ocazia să petreacă timp împreună.

Mai exact, viitorii miri au niște date-uri de vis, unde vor avea ocazia să își descopere și mai mult partenerul.

Luni, 11 iulie, a fost rândul perechii Giovana- Sese. Cei doi se află în aceste momente la un date. Imagini de la întâlnire vom vedea în edițiile următoare Mireasa.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Imagini emoționante de la Chișinău, de la întâlnirea lui Andrei cu Yana. Cum a surprins-o

Articolul continuă după reclamă

Când e Finala Mireasa sezon 5

În ultimele minute ale ediției din 18 mai, Simona Gherghe s-a ținut de promisiune și a anunțat data la care va avea loc Finala Mireasa sezon 5.

”Pe voi, dragi mei, vă mai așteaptă încă două luni de iubire căci acest sezon se termină pe 18 iulie.”, a zis Simona Gherghe.

Tinerii de la Mireasa sezon 5 se așteptau ca Finala să fie mai aproape, dar s-au bucurat să afle că vor mai petrece încă două luni pe Drumul Iubirii. Astfel, luni, 18 iulie 2022, are loc Finala Mireasa sezon 5.

Mireasa 2022, sezon 5. Imagini emoționante de la Chișinău, de la întâlnirea lui Andrei cu Yana. Cum a surprins-o... Mireasa 2022, sezon 5. Perneș a fugit de fete la petrecerea burlacilor. Cum explică gesturile nefirești: Nu vreau să fiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x