Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Imagini emoționante de la Chișinău, de la întâlnirea lui Andrei cu Yana. Cum a surprins-o

Andrei a mers la Chișinău pentru a o revedea pe iubita lui Yana. Cei doi au petrecut ore minunate și despărțirea a fost tare grea.

colaj de imagini cu yana si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Andrei a mers la Chișinău pentru a o revedea pe iubita lui Yana. Cei doi au petrecut ore minunate și despărțirea a fost tare grea. | Antena 1

”Drumul până la Chișinău a fost extrem de greu. Parcă nu se mai termină. (...)”, a povestit Andrei. El a urcat în lift și a zis: ”Sper să nimeresc apartamentul Yanei.”

A fost nevoie să bată ceva vreme la ușa ei și pentru că a acoperit vizorul, tânăra s-a speriat și nu dorea să deschidă. În cele din urmă a făcut-o și a fost atât de surprinsă încât a început să tremure.

”Ahh, nuuu”, a zis Yana,care s-a speriat pentru că nu știa cine bate la ușă. ”Am început să tremur, nu m-am așteptat să fie el.”, a afirmat tânăra. Yana dormea și a avut nevoie de puțin timp pentru a se pregăti.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Perneș a fugit de fete la petrecerea burlacilor. Cum explică gesturile nefirești: Nu vreau să fiu atins

Andrei și Yana, despărțire cu lacrimi la Chișinău

”Tare mi-ar fi plăcut să fiu cu tine, lângă tine. Eu vreau să mă căsătoresc cu tine. Nu mă văd acolo, în costum de mire, fără mireasa mea.”, a susținut Andrei când erau împreună la masă.

Andrei i-a mărturisit că e cel mai fericit din lume pentru că a cunoscut-o pe Yana.

”Aș vrea foarte mult să fiu alături de el în Finală, să fie în costum de mire și eu în rochie de mireasă. Sper, poate, printr-o minune”, a concluzionat Yana și a zis că Andrei e bărbatul pe care-l dorește lângă ea o viață întreagă.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. De ce lipsesc Gioavana și Sese din ediția de azi, 11 iulie

Despărțirea dintre Yana și Andrei a fost foarte dureroasă și fata a fugit în bloc pentru a nu începe să plângă. A făcut-o totuși, iar tânărul a intrat în clădire pentru a o lua iar în brațe.

”A fost minunat. E femeia vieții mele. A ieșit după ce s-a închis camera, puțin. (...) A fost foarte sigură și fermă pe ea. Pe 19 iulie, vă dau cuvântul meu că vreau să mă duc la ea. Nu mai contează cu chiria, acum știu și drumul”, a declarat Andrei după ce s-a difuzat materialul.

Mai multe detalii în materialul video.

Mireasa 2022, sezonul 5. Larisa, ipostaza senzuală în care s-a pozat. Cât de bine arată fosta concurentă... Mireasa 2022, sezon 5. De ce lipsesc Gioavana și Sese din ediția de azi, 11 iulie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x