Antena Căutare

Mireasa 2022, sezon 5. Giovana și Sese, discuție aprinsă. Ce l-a deranjat pe el și pe cine a fost geloasă tânăra

Giovana și Sese s-au certat chiar în ziua în care aniversau o lună de relație. Tânăra a fost geloasă pe Lucy de la Mireasa sezon 5, care a fost legată de iubitul ei în timpul task-ului. La rândul lui, Sese s-a simțit exclus când Andrei a zis că el și Giovana sunt cei mai corecți, iar fata a confirmat.

giovana si sese de la mireasa in platoul emisiunii Galerie
Giovana și Sese s-au certat chiar în ziua în care aniversau o lună de relație. Tânăra a fost geloasă pe Lucy de la Mireasa sezon 5, care a fost legată de iubitul ei în timpul task-ului. La rândul lui, Sese s-a simțit exclus când Andrei a zis că el și Giovana sunt cei mai corecți, iar fata a confirmat. | Antena 1

Giovana spune că Lucy a zis, în trecut, că-l place pe Sese, dar recunoaște că ar fi fost geloasă pe orice altă fată care ar fi petrecut timp cu iubitul ei.

Chiar dacă nu a arătat pe parcursul zilei, Giovana nu a privit cu ochi buni faptul că task-ul a ținut-o departe de Sese. Ea a fost legată de Andrei, cu care s-a înțeles chiar foarte bine.

Giovana și Sese, schimb de replici din cauza geloziei

Andrei a zis că Giovana și el sunt cei mai corecți, iar fata a confirmat. Atunci, Sese s-a simțit exclus și s-a supărat.

”Te gândești numai la tine. Noi suntem un întreg. Nu trebuie să te pui pe tine sus. (...) Doar tu trebuie să ieși într-o lumină bună? Tu zici că e glumă și stai serioasă. Nu te înțeleg eu pe tine?”, a zis Sese.

”Nu are rost discuția asta, nu o să ducă nicăieri. Nu îi văd rostul”, a replicat Giovana și s-a ridicat de pe canapea. El a urmat-o și i-a reproșat că nu comunică cu el.

”Nu îți înțeleg reacțiile, orgoliul ăsta prostesc. După eu cad că sunt gelos, că sunt așa.”, a declarat băiatul, supărat fiind. Mai târziu, ei au fost mai calmi și Giovana a remarcat că pe Sese îl supără ceva.

”Faci filme aiurea și nu e ok. Nu e ok să ai reacții din astea aiurea. Faci niște comentarii aiurea și vorbești cu cine nu trebuie. Trebuie să vorbim noi doi, nu cu 500 de persoane pe lângă”, a afirmat ea.

”Mă înțelegi, te înțeleg. Dacă nu, asta e. Dă-mi un exemplu că sunt gelos. Nu sunt, nu te întrec, stai liniștită.”, a mai adăugat Sese.

Mireasa 2021, sezon 3. Liviu i-a dedicat o melodie Mariei, după despărțire. Cum sună versurile și ce reacție a avut tână... Mireasa 2022, sezonul 5. Cosmin și Doamna Robertina au fost la Mireasa Capriciile Iubirii. Ce a spus concurentul despre ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x