Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, nemulțumită de atitudinea logodnicului ei și de situația în care se află

Ieri nu a fost o dimineață prea bună pentru Perneș și Sabina, care au avut un schimb de replici. Perneș îi caută nod în papură Sabrinei, iar tânăra este nemulțumită de atitudinea logodnicului ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Sabrina, nemulțumită de atitudinea logodnicului ei și de situația în care se află Galerie
Ieri nu a fost o dimineață prea bună pentru Perneș și Sabina, care au avut un schimb de replici. Perneș îi caută nod în papură Sabrinei, iar tânăra este nemulțumită de atitudinea logodnicului ei. | Mireasa Capriciile Iubirii/Antena Stars

Perneș discută cu Sabina pe un ton destul de ridicat, însă ea își păstrează calmul și preferă să-i răspundă mai mult monosilabic partenerului ei. Ea se arată obosită de discuții, iar faptul că se află în cursa pentru eliminare alături de Perneș i-a dat lumea peste cap și nu s-a ferit să recunoască faptul că este destul de supărată.

Ea a luat i decizia de a nu mai discuta cu nimeni dintre cei care i-au nominalizat ca fiind un cuplu slab. Privind retrospectiv la această săptămână, cei doi au fost în miezul certurilor și al schimburilor de replici.

Perneș a fost la cuțite cu Andrei, iar Sabrina a asista la momente și s-a arătat dezamăgită de cele care i se întâmplă.

Sabrina, nemulțumită de atitudinea logodnicului ei

Sabrina este nemulțumită de Perneș și de faptul că ele este deranjat mereu de niște lucruri pe care ulterior nu le explică sau cărora le schimbă explicația.

Supărările lor mai vin la pachet și cu amenzi. Reamintim că ieri a fost difuzat un material în care Perneș a fost surprins în timp ce făcea anumite lucruri împotriva regulamentului, iar după ce a fost avertizat acesta din ambiție a mai făcut o dată.

Amendă primită de Perneș din cauza becurilor stârnește nemulțumiri în casă. Adrian este de părere că Perneș face special scandal: "Nu mi se pare corect, dar el asta face mereu.... Trebuie neapărat să facă ceva, să se ia de cineva... El mereu încerca să mă șicaneze mereu când eram împreună cu Elena."

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Perneș crede că plecarea lui din casă poate fi influențată de susținătorii lui Valentin

Ambii sunt nemulțumiți de atitudinea pe care o au unul față de celalalt și par să nu găsească mereu soluția care să îi împace.

După nominalizarea cuplului Sabrina-Perneș la categoria cel mai slab cuplu, cei doi sunt extrem de supărați. Chipul lor spune mai multe decât încearcă ei să explice. Caută răspunsuri și băieții încep să vorbească tot mai mult despre posibilitatea eliminări, aducând susținătorii în discuție.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a despărțit de Yana! Decizia este definitivă spune el. Ce s-a întâmplat după emisiune

Aceștia sunt de părere că toți susținătorii celorlalte cupluri vor vota împotriva lor. “Cei mai fanatici te vor câștigător!”, intervine Sese.

Cele două subiecte care înfierbântă casa Mireasa zilele acestea sunt dezvăluirile la adresa Yanei și votul din gala de sâmbătă. Reproșurile s-au aruncat din toate direcțiile, iar ecourile conflictului au răsunat până târziu în noapte.

Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei s-a despărțit de Yana! Decizia este definitivă spune el. Ce s-a întâmplat după emisiune... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au despărțit. Doamna Mioara este obosită de relația fiului și vrea să plece...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x