Antena Căutare

Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii.

Galerie
Publicul a decis favoriții acestei săptămâni. Iată cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii | Antena 1

A fost o nouă săptămână plină de evenimente în casa Mireasa. Pe măsură ce concurenții se cunosc mai bine, apar și mai multe animozități între ei. Cu toate acestea, pe lângă conflictele dintre ei, pe parcursul aceste săptămâni au apărut și noi apropieri între fete și băieți. În timp ce Ionela și Raul au făcut un pas înapoi în cunoașterea lor, Robert a mărturisit că o place pe Tess, iar cei doi au început să petreacă tot mai mult timp împreună.

Și Mihai și Ana continuă să se cunoască mai bine, iar în cazul Daianei și al lui Alexandru, au apărut și primele conflicte. Fata susține că o altă concurentă „îi face ochi dulci” băiatului, însă a refuzat să spună cine este fata misterioasă, ceea ce a stârnit adevărate dezbateri pe parcursul acestei săptămâni, la Mireasa sezon 10.

De aemenea, una dintre cele mai controversate interacțiuni este cea dintre Stelian și Ramona. După ce băiatul a fost foarte categoric și a întrerupt cunoaștere, acesta a revenit la sentimente mai bune și s-au sărutat din nou.

În tot acest timp, publicul a avut posibilitatea să își aleagă favortiții prin cele trei căi de vot puse la dispoziție.

Mireasa sezonul 10, 23 august 2024. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

În ediția Gală Mireasa din 23 august 2024, moderatoarea Mirela Vaida a citit clasamentul complet al săptămânii ce tocmai s-a încheiat. Iată cum arată TOP 3 și cine este Mama Săptămânii pe 23 august 2024:

TOP 3 FETE

1. Ana

2. Daiana

3. Raluca

TOP 3 BĂIEȚI

1. Alexandru

2. Mihai

3. Stelian

Mama Săptămânii: doamna Ana. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa, sezon 8. Luiza a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum arată inelul de logodnă... Mireasa sezon 10, 23 august 2024. Ce fete intră în cursa de eliminare. Băieții au făcut nominalizări...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x