Antena Căutare

Mireasa, sezon 10. Ce a spus Dragoș după eliminare. Mama sa a mărturisit la Capricii pentru ce fată a venit în casă: „I-a plăcut”

Dragoș și doamna Ramona au părăsit casa Mireasa. Înainte de a pleca acasă însă au ajuns în platoul Capriciile Iubirii. Iată ce a dezvăluit mama fostului concurent.

Galerie
Dragoș a explicat de ce nu s-a adaptat în casă | Antena 1

Dragoș a venit alături de mama sa, Ramona, în casa Mireasa. Parcursul său a fost unul scurt, cu toate acestea a avut un impact pozitiv asupra celorlalți concurenți.

În platoul Capriciile Iubirii, Dragoș a explicat de ce nu s-a putut adapta la viața în casa Mireasa, sezonul 10.

Totodată, doamna Ramona a dezvăluit pentru ce fată se înscrisese fiul său în concurs.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului și al casei. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptămânii

Ce declarații a făcut Dragoș după eliminarea din casă. Doamna Ramona a mărturisit la Capriciile Iubirii pentru ce fată a venit fiul ei în casă: „I-a plăcut...”

Dragoș și-a luat rămas-bun de la concurenții din casă. Atât fetele, cât și băieții i-au strâns în brațe pe tânăr și pe mama sa.

Deși votul a fost al casei, el a reflectat dorința lui Dragoș de a pleca din emisiune.

În platoul Capriciile Iubirii, tânărul a mărturisit că nu se regăsea deloc în casa Mireasa.

„Toți ne înțelegeam foarte bine. Nu mă regăseam eu în casă”, spune el. „N-am reușit să mă adaptez deoarece sunt o fire foarte activă, umblu foarte mult și nu este genul meu... să stau așa închis.”

„Am vrut să încerc și altceva, dar nu s-a putut”, a continuat el.

Dragoș dezvăluie că a învățat multe cât a stat în casă și consideră că nu s-a schimbat fundamental, fiind o persoană calmă atât în intimitate, cât și în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Concurenții din casa Mireasa au votat ce concurent trebuie eliminat. Pe cine au ales

Doamna Ramona spune că l-a observat pe Dragoș în casă și a văzut că nu se simte bine.

Întrebată de Paula Chirilă dacă Dragoș e pregătit să se căsătorească, doamna Ramona a spus un „da” hotărât.

Aceasta crede că în jur de 24-25 de ani, acesta va fi căsătorit.

„Sincer, el a venit pentru o fată”, mai spune doamna Ramona. „Andrada! I-a plăcut cum e ea.”

„N-am interacționat cu Andrada deoarece am fost întrebat pe cine aș scoate la date și (...) Andrada a zis că e foarte drăguț, doar că vrea să plece acasă”, explică Dragoș.

Tânărul crede că nu putea să o motiveze pe Andrada pentru a rămâne în emisiune.

„Și mie mi s-a părut că te-ai fi potrivit cu Andrada”, spune Paula Chirilă.

De asemenea, Ramona ar fi dorit să îl cunoască mai bine pe Dragoș: „Mi s-a părut un băiat foarte matur (...) Chiar știe ce-și dorește, mi s-a părut foarte sincer și hotărât. (...) Contează pentru mine fizicul, dar consider că mult mai mult contează caracterul.”

„Dacă ar fi să mă gândesc la partea fizică, băiatul cel mai atrăgător din casă mi se pare Alexandru”, mai adaugă Ramona.

Citește și: Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Ce s-a întâmplat cu Laura și Mihai în Live-ul cu susținătorii. La ce întrebări au răspuns

Mireasa – Iubeşte de 10, de luni până vineri, de la ora 14:00. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

Din 29 iulie de luni până vineri, de la 14:00, pe Antena 1 și în AntenaPLAY, gazda reality show-ului Mireasa întâmpină o nouă serie de concurenţi dornici să lupte cu toate forţele pentru a-şi găsi sufletul pereche.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare, 24 de ore din 24 de ore, imagini din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate în AntenaPLAY. Acestea se vor activa după prima emisiune din sezonul 9, pe 29 iulie, de la ora 17:00.

Concurenții și mamele pot fi votate prin cele trei căi: SMS la 1272, vot gratuit în Aplicația Antena 1/ secțiunea Mireasa și în platforma http://mireasa.a1.ro.

De asemenea, vă așteptăm pe pagina de Facebook Mireasa și în grupul oficial Mireasa pentru noi informații și discuții despre concurenții sezonului 10.

Mireasa sezonul 10, 18 octombrie 2024. Cum arată clasamentul publicului și al casei. Ei sunt Mama, Fata și Băiatul Săptă... Mireasa, sezon 10. Raluca Preda confirmă mărturisirea lui Raul. Pentru cine a intrat în casă:„Mă bucur că ai avut curaju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 17 octombrie 2024. Ana Maria și Andrei au câștigat 3.500 de lei Joi, 17.10.2024, 18:58
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x