Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Prima imagine cu Robert după ce a fost implicat într-un accident grav de mașină. Cum a apărut pe internet

Robert de la Mireasa sezon 5 a fost implicat într-un accident de circulație. După ce s-a refăcut, concurentul a revenit pe rețelele sociale. Iată ce a postat.

colaj de imagini cu robert de la mireasa, cosmin si masina avariata Galerie
Robert de la Mireasa sezon 5 a fost implicat într-un accident de circulație. După ce s-a refăcut, concurentul a revenit pe rețelele sociale. Iată ce a postat | Antena 1

În urmă cu câteva zile, Robert de la Mireasa sezon 5 a fost implicat într-un accident de circulație.

Băiatul plecase din București și, la o oră de la acest moment, Cosmin apărea în social media și cerea informații despre prietenul lui. Aparent, un prieten comun îl anunțase că Robert a avut un accident de mașină și i-a cerut ajutorul.

Citește și: Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță. Cum au reacționat când au văzut ce e bebelușul

Cosmin s-a urcat imediat în autoturismul său și s-a îndreptat spre Spitalul de Urgență Floreasca pentru a îi fi alături lui Robert.

După o absență de câteva zile în social media, fostul iubit al Larisei a revenit pe Instagram. El a mulțumit pentru mesajele primite și și-a arătat aprecierea pentru grija celor care îi urmăresc activitatea în online.

Robert a publicat și o fotografie cu mașina, care pare foarte avariată. Din fericire, se pare că a scăpat fără răni grave.

Prima imagine cu Robert după ce a fost implicat într-un accident grav de mașină

Robert a revenit pe rețelele sociale cu o fotografie din camera de hotel. Tânărul se află, din nou, în București. În weekend, el, Alina și Cosmin de la Mireasa au ieșit să se distreze în club.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu pare să aibă răni pe chip sau brațe în urma accidentului pe care l-a suferit.

Din fericire, Robert a avut noroc și a reușit să scape nevătămat dintre fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla.

Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță. Cum au reacționat când au văzut ce e bebelușul... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a pozat la piscină, în cea mai senzuală ipostază. Cum a arătat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Mireasa Sezonul 8, 8 decembrie 2023. Doamna Anina: Vreau să ies din viața lui Robert și a Biei de tot! Mireasa Sezonul 8, 8 decembrie 2023. Doamna Anina: Vreau să ies din viața lui Robert și a Biei de tot! Vineri, 08.12.2023, 15:02
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești?
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 29, 7 decembrie 2023. Gianni, vizită neașteptată în casa Liei: Ce urmărești? Joi, 07.12.2023, 21:01
Mireasa sezonul 8, 8 decembrie 2023. De ce au lipsit Ioana și Marius la începutul galei. Simona Gherghe a venit cu precizări

Mireasa sezonul 8, 8 decembrie 2023. De ce au lipsit Ioana și Marius la începutul galei. Simona Gherghe a venit cu precizări

Simona Gherghe a făcut mai multe anunțuri la începutul galei Mireasa de pe 8 decembrie 2023. Prezentatoarea Mireasa a explicat motivul absenței cuplului Ioana-Marius.

Vineri, 08.12.2023, 14:32
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Cine merge la notar să semneze contractul prenupțial

Cuplurile care doresc să se căsătorească în finala sezonului 8 Mireasa vor merge luni să-și depună actele de căsătorie. Cine vrea să semneze contract prenupțial va merge vineri la notar.

Joi, 07.12.2023, 16:48
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Robert a vorbit cu sora lui. Doamna Anina a refuzat dialogul cu fiica ei

Sora lui Robert a ținut să vorbească cu fratele său, în urma conflictelor dintre el și Bia cu doamna Anina. În emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023 a existat un schimb dur de replici între băiat și mama lui.

Joi, 07.12.2023, 16:07
Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Mireasa sezon 8, 7 decembrie 2023. Andreea și Bogdan s-au certat după task-ul telefoanelor: „Am senzația că mă minți”

Task-ul telefoanelor a adus tensiuni în cuplul Andreea-Bogdan. Cei doi au apărut de mână în emisia live de Mireasa de pe 7 decembrie 2023, deși s-au certat serios anterior.

Joi, 07.12.2023, 14:58
Ultimele știri
x