Căutare Live

Mireasa sezon 5. Prima imagine cu Robert după ce a fost implicat într-un accident grav de mașină. Cum a apărut pe internet

Robert de la Mireasa sezon 5 a fost implicat într-un accident de circulație. După ce s-a refăcut, concurentul a revenit pe rețelele sociale. Iată ce a postat.

Robert de la Mireasa sezon 5 a fost implicat într-un accident de circulație. După ce s-a refăcut, concurentul a revenit pe rețelele sociale. Iată ce a postat

Antena 1

În urmă cu câteva zile, Robert de la Mireasa sezon 5 a fost implicat într-un accident de circulație.

Băiatul plecase din București și, la o oră de la acest moment, Cosmin apărea în social media și cerea informații despre prietenul lui. Aparent, un prieten comun îl anunțase că Robert a avut un accident de mașină și i-a cerut ajutorul.

Citește și: Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță. Cum au reacționat când au văzut ce e bebelușul

Cosmin s-a urcat imediat în autoturismul său și s-a îndreptat spre Spitalul de Urgență Floreasca pentru a îi fi alături lui Robert.

După o absență de câteva zile în social media, fostul iubit al Larisei a revenit pe Instagram. El a mulțumit pentru mesajele primite și și-a arătat aprecierea pentru grija celor care îi urmăresc activitatea în online.

Robert a publicat și o fotografie cu mașina, care pare foarte avariată. Din fericire, se pare că a scăpat fără răni grave.

Prima imagine cu Robert după ce a fost implicat într-un accident grav de mașină

Robert a revenit pe rețelele sociale cu o fotografie din camera de hotel. Tânărul se află, din nou, în București. În weekend, el, Alina și Cosmin de la Mireasa au ieșit să se distreze în club.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 nu pare să aibă răni pe chip sau brațe în urma accidentului pe care l-a suferit.

Din fericire, Robert a avut noroc și a reușit să scape nevătămat dintre fiarele contorsionate ale mașinii în care se afla.

Andreea și Radu de la Mireasa au aflat dacă vor avea băiețel sau fetiță. Cum au reacționat când au văzut ce e bebelușul... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora s-a pozat la piscină, în cea mai senzuală ipostază. Cum a arătat...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x