Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Cosmin a cerut-o în căsătorie pe Miruna, la Londra. Care a fost răspunsul fetei

Cosmin și Miruna au mers la Londra unde au petrecut clipe de vis împreună. Tânărul și-a cerut iubita în căsătorie la Londra, în faţa Buckingham Palace, chiar în timpul schimbării gărzilor. De ziua Antenei, pe 29 noiembrie 2022, în ediția specială a show-ului Mireasa, fanii emisiunii au putut vedea cererea în căsătorie și răspunsul mult așteptat al tinerei.

Colaj cu Miruna și Cosmin de la Mireasa Galerie
Cosmin de la Mireasa a cerut-o în cîsîtorie pe Miruna în faţa Buckingham Palace, chiar în timpul schimbării gărzilor | Antena 1

Relația dintre Cosmin și Miruna a început în casa Mireasa, după ce fata s-a așezat în spatele lui, pentru un date. Cei doi s-au îndrăgostit unul de altul, dar au avut parte de un impediment și anume diferența de vârstă.

Dacă el, la doar 22 de ani, plănuia să urmeze o facultate, ea a intrat în competiţie foarte hotărâtă să se căsătorească şi să facă un copil cât mai repede. Deşi planul ei l-a dezarmat iniţial pe Cosmin, ulterior el a decis că Miruna este femeia alături de care vrea să trăiască întreaga viaţă şi a cerut ajutorul echipei de producție pentru a-i pune marea întrebare la Londra, în faţa Buckingham Palace, chiar în timpul schimbării gărzilor.

Pentru Miruna faptul că părinții nu au mai dat niciun semn după ce și-au exprimat neulțumirea față de diferența de vârstă, a însemnat un motiv de tristețe, însă fata s-a convins că bărbatul potrivit pentru ea este Cosmin, iar vârsta este doar un număr.

Cosmin a cerut-o în căsătorie pe Miuna. Cum a răspuns concurenta Mireasa

Înainte de cererea în căsătorie, Miruna și Cosmin au avut parte de prrima noapte împreună.

Prima seară cu Cosmin a fost foarte frumoasă și interesantă. Am descoperit la Cosmin că este mult mai îndrăzneț și acum mă simt foarte liniștită.

„Am aflat o mulțime de lucruri din trecutul Mirunei. Nu m-au afectat deloc. A contat foarte mult că am stat amândoi. Amândoi suntem mult mai compatibili din mai multe puncte de vedere”, a spus Cosmin.

Cosmin a cerut-o în căsătorie pe Miruna în faţa Buckingham Palace: „Te iubesc din tot sufletul meu. Vrei să fii soția mea?”, a spus Cosmin în genunchi.

Fata a căzut și ea în genunchi și a spus „Da” printre lacrimi. „Vai, când o vedea mama”, a spus fata.

Doamna Adriana a lăcrimat când a văzut imaginile și era convinsă că Miruna a spus „Da”, deși tânăra și-a mințit colegii că a spus: „Nu, în niciun caz”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 17 noiembrie 2022. Doamna Flori a primit o scrisoare de acasă. Ce părere are familia despre declarațiile ei

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. (exceptând perioada 28 noiembrie- 1 decembrie 2022, când show-ul se vede doar de la 14:00 la 16:00)

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Citește și: Mireasa sezon 6, 4 noiembrie 2022. Simona Gherghe le-a cerut fetelor să părăsească platoul. Care a fost motivul

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", a spus Simona Gherghe la începutul sezonului 6.

Marea finală a sezonului 6 Mireasa se va desfășura pe data de 23 decembrie 2022.

Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Valentin a cerut-o în căsătorie pe Gabriela, la Paris. Care a fost răspunsul tinerei... Mireasa sezon 6, 29 noiembrie 2022. Alex a cerut-o în căsătorie pe Raluca, la Viena. Cum a reacționat tânăra...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x