Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Gabriela, mesaj cu subînțeles pe Instagram: ”Refuză să simți durerea”

Gabriela de la Mireasa sezon 6 este foarte activă în social media. Tânăra a postat un citat pe contul său de Instagram, după zvonurile că ea și Valentin nu mai formează un cuplu.

colaj de imagini cu gabriela si valentin de la mireasa sezon 6 la hotel Galerie
Gabriela de la Mireasa sezon 6 este foarte activă în social media. Tânăra a postat un citat pe contul său de Instagram, după zvonurile că ea și Valentin nu mai formează un cuplu. | Antena 1

Gabriela de la Mireasa sezon 6 părea să treacă printr-o perioadă plăcută. Tânăra a sărbătorit recent alături de prietenele sale și tocmai a anunțat o colaborare de care este foarte încântată.

Chiar dacă se zvonește că ea și Valentin nu mai formează un cuplu, cei doi nu au vorbit public despre acest lucru.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Alex a recunoscut că o place pe Irina. Afirmația fetei care l-a pus pe gânduri pe Bogdan

Ce a postat Gabriela de la Mireasa sezon 6

Articolul continuă după reclamă

Deși ne-a obișnuit cu postări vesele, Gabriela a publicat un citat care le-a dat de bănuit internauților.

Ea a fotografiat pagina unei cărți, în care sunt subliniate câteva rânduri. Nu este clar dacă tinerei i-a plăcut fragmentul acela sau citatul de mai jos.

”Refuză să simți durerea pe care ți-o dă inima și rana va dispărea”, este o parte din textul pe care l-a publicat Gabriela pe contul său de Instagram.

Noua postare pare să alimenteze zvonurile că ea și Valentin nu mai sunt un cuplu. Reamintim că tânăra și-a schimbat numele pe Instagram, nu mai urmărește activitatea soțului în social media și nici nu s-au mai afișat în ultimele săptămâni.

Citește și: Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Daiana și Dani, discuție serioasă despre prietena Andreea: ”Te afunzi”

Cum a început povestea de dragoste dintre Gabriela și Valentin de la Mireasa, sezon 6

Gabriela și Valentin s-au simțit atrași unul de altul încă din experiența din Turcia. La primul task al alinierii în spatele Gabrielei se aflau Valentin, Paul și Andrei, iar tânăra l-a ales pe Valentin pentru un date. La al doilea task al alinierii, cel din casa Mireasa, în spatele lui Valentin se aflau Gabriela, Denisa și Deni, iar băiatul a ales-o pe Gabriela. De atunci, cei doi au intrat într-o cunoaștere și au mărturisit că nu s-ar vedea cu nimeni altcineva din casa Mireasa.

După ce au avut parte de date-uri, apropieri și și-au dat seama că au lucruri în comun precum pasiunea pentru sport, a venit și momentul sărutului. Gabriela și Valentin au format al treilea cuplu din casa Mireasa.

Cei doi au spus că formează un cuplu în emisia live de Mireasa de pe 22 septembrie 2022.

În luna noiembrie, Gabriela a fost câștigătoarea task-ului cabinei telefonice și a primit prima noapte la hotel alături de Valentin.

La scurt timp după noaptea de la hotel, Gabriela și Valentin au avut parte de primele momente tensionate în relație, când mama băiatului, doamna Flori, i-a luat pe cei doi într-o ședință și i-a îndemnat să nu se căsătorească în competiție, pentru că ea avea un presentiment că nu se vor înțelege afară. După lacrimi și clipe de tenisune, Gabriela și Valentin au depășit acel moment și a urmat spectaculoasa cererere în căsătorie de la Paris. Fata și-a exprimat dorința de a se logodi la Paris și acest lucru i s-a și întâmplat. Din păcate, după revenirea din Franța, Gabriela și Valentin au avut parte de noi momente grele. Băiatul a observat anumite gesturi de apropiere din partea Gabrielei față de Viorel, motiv pentru care s-a declarat dezamăgit la vremea aceea. Pentru că ușile erau închise și se vedeau doar în emisiile live, a durat câteva zile până să discute și să lămurească situația.

Ultimul moment greu pe care Gabriela și Valentin l-au traversat a fost chiar cu o săptămână înainte de marea Finală Mireasa, când Valentin i-a propus Gabrielei să nu se mai căsătorească în competiție. Valentin le-a cerut susținătorilor să nu îi mai voteze, iar cei doi au fost scoși de pe platforma de vot, iar Gabriela a spus că se simțea ca și cum ar fi fost părăsită la altar.

Gabriela s-a declarat dezamăgită pentru că Valentin a spus că dacă depun actele de căsătorie 100% se căsătoresc în Finală, iar acest gest a determinat-o să spun[ că ea nu știe dacă își mai dorește relația. Cei doi au avut parte de discuții profunde și au decis în cele din urmă să se căsătorescă în Marea Finală a sezonului 6 Mireasa.

Mireasa sezon 6. Adina, întrebată dacă Valentin și Gabriela mai sunt împreună. Ce a răspuns... Mireasa sezon 7, 6 martie 2023. Invitatul le-a păcălit pe fete că e noul concurent. I-a spus lui Hatice că o place...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x