Antena Căutare

Mireasa, sezon 6. Primele declarații ale Adei de după eliminare. Deni a avut lacrimi în ochi

În urma cursei de eliminare care s-a încheiat în gala de pe 18 noiembrie 2022, publicul a decis ca Ada să părăsească show-ul Mireasa. Tânăra a fost invitată la Mireasa: Capriciile Iubirii, pentru a vorbi despre experiența sa în competiție.

Colaj cu Ada și Deni Galerie
Ada a fost eliminată din casa Mireasa | Antena 1

Ada a părăsit casa Mireasa, dar nu înainte de a le spune unora dintre fete că îi va fi dor de ele.

„Cel mai dor o să-mi fie de Deni și apoi de colegele de cameră (Adina, Raluca, Roxana). Pe ceilalți chiar i-am simpatizat într-o oarecare măsură, sau m-am atașat eu. Acum sunt oarecum bucuroasă. O să-mi lipsească tot ce e aici. N-am fost prefăcută nici măcar o dată”, le-a Ada Ralucăi și Adina.

Totodată, Ada a îmbrățișat-o și pe Inga și a felicitat-o pentru că a câștigat cursa d eeliminare, îndemnând-o să profite de această șansă.

Invitată la Mireasa: Capriciile Iubirii, fata a spus că nu este supărată că a pierdut cursa de eliminare în favoarea Ingăi, care are un cuplu cu Andrei.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Ce a spus Ada la Mireasa Capriciile Iubirii, după eliminare

„Nu sunt supărată că am fost votată să plec. Eu chiar sprijin iubirea. Este o experiență unică și chiar merită trăită. Va fi puțin greuț la început, pentru că m-am obișnuit cu toată lume ași cu tot ce înseamnă emisiunea și mai ales cu Deni”, a spus Ada.

„Am învățat foarte multe lucruri. M-am văzut pe mine în toate ipostazele. Mă văd o persoană destul de puternică și foarte sensibilă. Nu am vrut să-mi arăt sensibilitatea și am scos doar vulcanul la iveală”, a mai spus fata.

„Am lacrimi în ochi. Îi pare rău că pleacă. Nu știu cum va fi, dar cu siguranță vom păstra legătura când voi ieși din casă”, a spus Deni.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ada și Inga. Ce a votat publicul... Mireasa, sezon 6. Ce a publicat Denisa, la 2 luni de când a părăsit competiția. Ipostaza senzuală în care s-a lăsat foto...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x