Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Ca în fiecare săptămână, fanii emisunii Mireasa au stabilit clasamentul și implicit fata, băiatul și mama Săptămânii. Votul publicului este foarte important, deoarece concurenții aflați în top 3 au imunitate.

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Fanii au stabilit un nou clasament în rândul concurenților Mireasa | Antena 1

Pentru gala de pe 18 noiembrie 2022 fanii au votat în număr mare, iar Simona Gherghe a citit preferințele publicului. Săptămâna care tocmai a trecut a fost una plină de evenimente pentru concurenții Mireasa.

În săptămâna 14-18 noiembrie 2022 Simona Gherghe a anunțat că cele 6 cupluri din competiție vor pleca într-un city break, într-o capitală europeană.

Gabriela și Valentin au avut parte de momente neplăcute, când doamna Flori le-a recomandat să nu se căsătorească în competiție, însă mama lui Valentin a revenit la gânduri mai bune, iar tinerii consideră că momentele tensionate le-au întărit relația.

Doamna Gica a câștigat inelul Soacrei pentru Raluca. Raluca și Alex s-au întros fericiți din city break. Inga și Andrei au spus că s-au despărțit, dar s-au împăcat în aceeași zi. Miruna și Cosmin au avut parte de momente delicate, în care fata a plâns, dar pentru că prietena acesteia a venit la Mireasa: Capriciile Iubirii, tânăra s-a simțit mai bine. Adina a câștigat task-ul scaunelor muzicale. Roxana și Paul au împlinit 2 luni de relație. Viorel și Deni au vorbit despre nemulțumirile lor.

După acestă săptămână încărcată, iată cum arată clasamentul publicului!

Clasamentul Săpătămânii la Mireasa. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii pe 18 noiembrie 2022

Simona Gherghe a anunțat clasamentul săptămânii!

Mama Săptămânii a fost votată doamna Gica, diferit față de săptămâna trecută, când a fost doamna Flori.

Top 3 fete:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Deni: „Nu am mai fost niciodată în top 3”, a spus fata emoționată. (Până acum Raluca a fost pe locul 3).

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Miruna

Fata Săptămânii este: Gabriela

Top 3 băieți:

Pe locul 3 în clasamentul publicului se regăsește: Alex (săptămâna trecută a fost Viorel)

Pe locul 2 în clasamentul publicului se regăsește: Valentin

Băiatul Săptămânii este: Cosmin

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 noiembrie 2022. Gabriela a avut nevoie de intervenția medicului în timpul petrecerii

La finalul galei, Simona Gherghe a anunțat ce cupluri plec în weekend în city break: Miruna și Cosmin și Inga și Andrei.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Raluca și Alex, primele dezvăluiri din city break. Ce au povestit... Mireasa sezon 6, 18 noiembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare dintre Ada și Inga. Ce a votat publicul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x