Antena Căutare

Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Ce sancțiune a primit Irina după ce a încălcat regulamentul. Sunt vizate și celelalte fete

Irina de la Mireasa sezon 7 a încălcat regulamentul după ce a vorbit despre eliminări. Simona Gherghe i-a dat un avertisment.

colaj de imagini cu simona gherghe, irina, antonio si maria de la mireasa sezon 7 Galerie
Irina de la Mireasa sezon 7 a încălcat regulamentul după ce a vorbit despre eliminări. Simona Gherghe i-a dat un avertisment. | Antena 1

În timp ce plângea, Irina a vorbit despre eliminări. Tânăra a primit și un avertisment de la Simona Gherghe, moderatoarea emisiunii Mireasa sezon 7.

Ce sancțiune a primit Irina după ce a încălcat regulamentul. Sunt vizate și celelalte fete

După ce materialul a fost difuzat, Simona Gherghe a anunțat-o pe Irina cum va fi sancționată pentru faptul că a vorbit despre eliminări.

”Irina ai încălcat regulamentul. De data asta o să-ți dau un avertisment.”, a zis Simona Gherghe, care i-a atras atenția că dacă mai vorbește despre eliminări se va ajunge la sancțiuni mai grave. De pildă, nicio concurentă nu va mai avea imunitate, astfel toate vor fi pasibile de eliminare.

Citește și: Mireasa sezon 7, 30 mai 2023. Maria și Antonio au dormit împreună. Cum s-au bucurat de premiu

Ce spun Maria, Antonio și Irina despre cearta ultimilor doi

”Eu mă simt prost și sunt pusă la mijloc între ei. Nu o să aleg niciodată și oricum o să fac tot ce simt. M-am simțit foarte dezamăgită când mi s-a spus că mă bucur pentru că ei se ceartă.”, a zis Maria.

”Nu o să mai avem aceste discuții”, a intervenit Irina, făcând referire la discuțiile care au apărut după împăcarea dintre Antonio și Maria.

Ea a refuzat să explice de ce zilele în care clachează coincid cu cele în care Antonio alege altă fată, cum ar fi situația cu Giulia, invitația lui Beatrice și împăcarea cu Maria. Irina a negat că ar fi plâns când Antonio a spus că vrea să o cunoască pe Beatrice și spune că a făcut-o cu o zi înainte. În rest, nu a dorit să comenteze.

”Chiar nu-mi pasă cum se interpretează. Așa simt și gândesc”, a susținut Irina. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezon 7. Cum a reacționat Mihai când a aflat ce fel de elevă era Hatice. Tânăra a povestit cum și-a bătut o colegă

Mireasa live sezonul 7. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

“Casa Mireasa e un loc magic, în care oameni care nu s-au văzut niciodată ajung să se îndrăgostească şi să întemeieze o familie. Vom fi alături de telespectatori, în direct, de la 14:00 la 16:00, de luni pana vineri, martorii unor iubiri magice. E un sezon lung, dar cu siguranţă va fi minunat să vad din nou tineri îndrăgostindu-se în Casa Mireasa”, a declarat gazda emisiunii, Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 7, 17 mai 2023. Hatice și Mihai, în pragul despărțirii. Cei doi au plâns după ce s-au separat

Povesti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie,
dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa şi din povestea sezonului şapte al celui mai iubit reality matrimonial.

Mireasa sezon 7. Cum a reacționat Mihai când a aflat ce fel de elevă era Hatice. Tânăra a povestit cum și-a bătut o cole... Mireasa sezon 7, 31 mai 2023. Antonio a primit un mesaj de la Amir, fiul Mariei. Cum a reacționat concurentul...
Video Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Alina părăsește competiția, iar Adrian scapă de eliminare! Vineri, 29.09.2023, 16:57
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 2, episodul 11, 28 septembrie 2023. Lia află că are probleme de infertilitate Joi, 28.09.2023, 21:03
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Cum arată clasamentul publicului. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

În ultima săptămână, publicul Mireasa a votat intens concurenții din sezonul 8. Iată cum arată clasamentul complet.

Vineri, 29.09.2023, 16:51
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Băieții au făcut nominalizări. O fată a părăsit competiția

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Băieții au făcut nominalizări. O fată a părăsit competiția

Băieții au făcut nominalizări în Gala de vineri, 29 septembrie 2023. Iată pe cine au numit pentru eliminare.

Vineri, 29.09.2023, 16:47
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Liviu și Adrian

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Rezultatul cursei de eliminare dintre Liviu și Adrian

În cursa de eliminare s-au aflat Liviu și Adrian. Primul a fost votat de către concurente, în vreme ce Adrian s-a aflat pe ultimul lor în preferințele publicului.

Vineri, 29.09.2023, 16:30
Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Mireasa sezonul 8, 29 septembrie 2023. Bia și Robert s-au sărutat pasional în jacuzzi. Cei doi formează un cuplu

Bia și Robert de la Mireasa s-au sărutat. Cei doi au avut un date la jacuzzi și au profitat de această ocazie pentru a își da frâu liber sentimentelor.

Vineri, 29.09.2023, 14:19
x