Antena Căutare

Mireasa, sezonul 4. În ce ipostază s-au filmat Petrică și Ela, după ce tânăra a pierdut sarcina. Cum se simte acum

Ela și Petrică, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, s-au filmat într-o ipostază înduioșătoare la scurt timp după ce tânăra a pierdut sarcina.

colaj cu Ela și Petrică la Mireasa Galerie
Ela și Petrică, foștii concurenți ai sezonului 4 Mireasa, s-au filmat într-o ipostază înduioșătoare la scurt timp după ce tânăra a pierdut sarcina | Antena 1

La începutul anului, Ela și Petrică au dat o veste tristă susținătorilor. Fosta concurentă din sezonul 4 Mireasa a pierdut sarcina, iar acest lucru a făcut-o să lipsească o perioadă lungă de timp din mediul online.

Cei doi trec o perioadă dificilă din viața lor, motiv pentru care au ales să stea cât mai departe de ochii curioșilor. Deși sarcina tinerei era destul de avansată, se pare că lucrurile nu au mers deloc așa cum se așteptau. Din nefericire, au apărut o serie de complicații ce au adus suferință.

La mai bine de o lună de la evenimentul neașteptat, Petrică și-a luat prin surprindere urmăritorii de pe Instagram cu un InsaStory.

Cum s-au filmat Ela și Petrică de la Mireasa sezonul 4, după ce tânăra a pierdut sarcina

Pentru că preferă să își mai țină susținătorii la curent din când în când cu cele mai speciale evenimente din viața lor, fostul concurent al sezonului 4 Mireasa nu a ezitat să le arate acestora cum își petrece timpul alături de soția lui.

Citește și: Mireasa, sezon 4. Ela și Petrică, apariție rară la aproape o lună de când tânăra a pierdut sarcina. Cum s-au fotografiat

Tânărul s-a filmat în compania Elei, la mai bine de o lună de la pierderea suferită. Cei doi au decis să mai uite de întâmplarea tristă, fapt pentru care au plecat la cinema să vadă un film ca soț și soție.

Deși au trecut prin momente cumplit, cei doi se sprijină unul pe celălalt în această perioadă grea. Mai mult decât atât, iubirea îi va ajuta să treacă peste orice obstacol care s-a ivit în calea lor.

Se poate observa că tânăra începe să se simtă din ce în ce mai bine.

Cum a anunțat Ela din sezonul 4 Mireasa că a pierdut sarcina

În urmă cu mai bine de o lună, Ela a ajuns de urgență la spital, iar medicii nu au mai putut face nimic în ceea ce privește bebelușul său. Din păcate, soția lui Petrică a suferit unele complicații și a pierdut sarcina.

Vestea a fost dată chiar de fosta concurentă a sezonului 4 Mireasa, care s-a fotografiat cu perfuzia în braț. De altfel, aceasta a transmis și un mesaj trist alături de fotografia copleșitoare.

Citește și: Mireasa, sezonul 4. Ela a primit o surpriză neașteptată din partea lui Petrică, după anunțul că urmează să devină părinți

„Îngerașul meu a vrut să mă vegheze de sus. O să te port mereu în suflet și în gând”, a scris Ela pe Instagram.

„În loc să fie o zi de bucurie este o zi de tristețe. Rămânem cu un gol în suflet care trebuia să fie umplut de el/ea”, a fost mesajul pe care l-a transmis Petrică în ziua evenimentului neașteptat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 7 din Mireasa. Vezi online ce se întâmplă în casa fetelor și casa băieților pe AntenaPLAY

În sezonul 7 Mireasa, de luni până vineri, de la 14:00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, fanii show-ului au ocazia să cunoască noi povești de dragoste.

În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa, sezonul 6. Cum s-au fotografiat Ada și Sebaidin, după ce tânăra a vorbit despre relația dintre ei. Ce au public... Mireasa sezon 7, 16 februarie 2023. Alex și Irina s-au despărțit, iar fata l-a chemat în casă pe Bogdan: „Nu mai suntem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x