Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 11 martie 2024. Cunoașterea dintre Maria și Albert, în impas. Ce reproșuri și-au făcut la party

Maria a fost deranjată de atitudinea lui Albert la petrecerea de sâmbătă. Iată ce reproșuri și-au făcut cei doi.

albert si maria stau de vorba Galerie
Maria a fost deranjată de atitudinea lui Albert la petrecerea de sâmbătă. Iată ce reproșuri și-au făcut cei doi. | Antena 1

După intrarea lui Ștefan, care s-a declarat interesat de Maria, Albert și fata au avut o discuție tensionată.

Mireasa sezonul 9, 11 martie 2024. Discuție tensionată între Maria și Albert la party. Ce reproșuri și-au făcut

Pe terasă, Maria și Albert au discutat, exact după momentul lui Alex Velea în casa Mireasa. Tânăra era deranjată de faptul că el este distant. ”Pare că eu sunt într-o cunoaștere cu tine, dar tu nu”, i-a reproșat fata.

”Am vrut să mă bucur și eu de momentul ăsta.”, a mai spus Albert, care i-a zis Mariei că ea a fost cea care s-a dus într-un colț. ”Ce propui?”, a insistat concurentul, parcă așteptând ca fata să ia o decizie în privința lor.

”Nu te înțeleg, măi frate. Abia a început seara. Oricum vorbeam. Voiai să începem seara cu o discuție?”, a continuat discuția lor. ”Simt că din partea ta nu e nimic”, a mai spus Maria.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Madi răspunde după ce doamna Lidia a afirmat că doar dormea și nu făcea nimic în casă

Mai târziu, Albert pleca și o lăsa singură pe Maria pe terasă. Ea a fost iritată de acest lucru, iar băiatul a vrut să știe dacă vrea să oprească cunoștința.

Tânărul i-a reamintit că ea dansa cu Ștefan la party, iar când a venit să dicute, purta tot geaca pretendentului ei nou intrat în casă.

În emisia din 11 martie 2024, Maria a oprit cunoașterea. ”Se vede că a făcut pași către Ștefan”, a punctat Albert.

Doamna Mariana a intervenit și ea, întrebând dacă Maria a fost mai implicată în cunoașterea cu fiul său.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa

Mireasa sezonul 8. Madi răspunde după ce doamna Nadia, mama lui Sergiu, a afirmat că doar dormea și nu făcea nimic în ca... Mireasa sezonul 9, 11 martie 2024. Valentin a fost agresiv cu Antonia la petrecere. Ce s-a întâmplat între ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x