Antena Căutare

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

În casa Mireasa a avut loc task-ul Cătușelor. Iată cine a fost la un pas de descalificare și cine a câștigat.

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat Galerie
În casa Mireasa a avut loc task-ul Cătușelor. Iată cine a fost la un pas de descalificare și cine a câștigat. | Antena 1

Task-ul Cătușelor a avut loc în casa Mireasa. Fetele au tras la sorți băieții de care urmau să fie legate cu cătușe până dimineața.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. ”M-a rupt”. Dediș, în lacrimi după ce a primit scrisoare de la mama

Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Cine a câștigat task-ul Cătușelor. Un cuplu, la un pas să fie descalificat

Antonia a participat cu Cristian la una dintre cele mai dificile probe din competiția Mireasa. Ea a fost la un pas de eliminare, după ce a călcat dunga roșie. Implicit, și Valentin pierdea proba.

Însă Antonia a avut noroc, căci, după ce și-a vărsat nervii pe Delia și Khaled, a aflat în live că nu e descalificată.

Producția a considerat că este un gest la limită, iar concurenții au fost rugați să-și spună părerea. Toți au votat ca Antonia și Valentin să nu fie descalificați.

”Vă anunț în mod oficial că toată lumea a câștigat”, a spus Simona Gherghe. Sunt 9 date-uri în afara casei Mireasa, 2 ieșiri la film, 2 la spa, 2 la club, 2 la shopping. Niciuna dintre întâlniri nu va fi filmată. Pe lângă acestea, există 3 jokeri.

Mai multe detalii în materialele video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 28 februarie 2024. Mama Cristinei a sunat. Ce cuvinte frumoase a spus despre Alexandru

Mireasa - ritmul inimii, de luni până vineri, de la ora 14:00

Nouă fete şi nouă băieţi vor păşi astăzi în Casa Mireasa, locul unde ritmul inimii se va accelera, în căutarea marii iubiri. Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show care revine astăzi, cu un nou sezon, difuzat de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1.

”Venim cu o mulţime de surprize şi cu un record în ceea ce priveşte prezenţa mamelor în emisiune: nu mai puţin de 8 mame spun <prezent> alături de băieţii lor în Casa Mireasa. Mai exact, toţi băieţii români vin însoţiţi de mame. Pentru cel de-al nouălea concurent, păstrăm misterul până la premieră. Le mulţumim telespectatorilor pentru fidelitate şi îi aşteptăm să ne fie alături, de luni până vineri, de la ora 14.00, la Antena 1”, dezvăluie Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 9. Mama Andradei a sunat la Capriciile Iubirii după ce Iuliana a jignit-o pe fiica sa

Mireasa, sezon 8. Cum arată „vestitul” apartament unde stau Bia și Robert. În competiție au fost discuții pe tema locuin... Mireasa sezonul 9. Mama Iulianei a vorbit după conflictul dintre fiica sa și Andrada. Ce a avut de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x