Antena Căutare

Petronela acționează în toiul nopții. Îl va convinge pe Ionuț să reia relația?

Petronela acționează în toiul nopții și intră în camera lui Ionuț. Acesta nu pare suprins ci poartă o conversație cât se poate de normală cu aceasta spunându-i că se apropie de Alexandra.

"Chiar dacă stau cu spatele, am ochi în spate. Ce ține de mine eu trebuie să știu", spune Petronela după ce a intrat în camera lui Ionuț.

"Mă apropii cu Alexandra", spune Ionuț.

"Ar trebui să mă enerveze?", întreabă Petronela.

"E o fată mișto, ok!", răspunde Ionuț

Alexa, ținta atacurilor. Îi place să se joace cu băieții și să rănească inimile fetelor? "Nu mai suport, mi-a ajuns, vreau să plec acasă!"

Petronela Cinori s-a născut în Râșnov și are 32 de ani, iar spiritul său antreprenorial a ajutat-o să managerieze diferite afaceri.

"Tot timpul mi-a plăcut" Alexandra, mărturisire șocantă. A pus ochii pe Ionuț! Cum rămâne cu Petronela?

Împreună cu familia sa, se ocupă de un depozit de legume-fructe, iar pe cont propriu a condus un salon de înfrumusețare, după ce a urmat mai multe cursuri de cosmetică și styling.

Raluca și Alexa, confruntare dură după ce au intrat ca prietene: ”Te joci cu el? De ce faci asta?”

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasa și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

"Tot timpul mi-a plăcut" Alexandra, mărturisire șocantă. A pus ochii pe Ionuț! Cum rămâne cu Petronela?... Atac la cozonac, conflict de proporții. Cine l-a sabotat pe Lică în bucătărie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x