Antena Căutare

Un nou sezon de Mireasa: Confesiuni se poate urmări pe AntenaPLAY. Ce pot vedea fanii show-ului matrimonial

Un nou sezon de Mireasa: Confesiuni se poate vedea în exclusivitate pe AntenaPLAY. Fanii emisiunii pot vedea imagini care nu au fost difuzate la TV.

Colaj cu concurenții Mireasa Galerie
Mireasa: Confesiuni | Ediție Specială îți aduce interviuri exclusive alături de concurenții Mireasa | Sezonul 6 | Antena 1

După ce în vara lui 2022 a debutat emisiunea de pe AntenaPlay Mireasa: Confesiuni, seria exclusivă a platformei online continuă cu un nou sezon. Fanii show-ului matrimonial vor putea urmări începând de pe 2 decembrie 2022 interviuri cu concurenții sezonului 6 Mireasa, precum și imagini care nu au fost difuzate la televizor de la cererile în căsătorie.

Citește și: Mireasa: Confesiuni episodul 1. Cine sunt concurenții pe care Giovana și Sese îi consideră antipatici: ”Mi-a scos peri albi”

Mireasa: Confesiuni | Ediție Specială îți aduce interviuri exclusive alături de concurenții Mireasa | Sezonul 6

Sezonul a început cu episodul în care invitați au fost Alex și Raluca. Cei doi au vorbit despre cel mai important moment pe care l-au trăit în competiția Mireasa, cererea în căsătorie la Viena: „M-am gândit de multe ori dacă e un miraj ce se întâmplă aici.”

Vezi interviul exclusiv Mireasa: Confesiuni | Ediție Specială, în AntenaPLAY, și află detalii despre primele interacțiuni și evoluția relației lor AICI.

În noul sezon de Mireasa: Confesiuni fanii emisiunii pot vedea 6 episoade cu imagini de la cererile în căsătorie, care nu au intrat la TV.

Tot ce vrei e să dai PLAY!

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY și promite să te țină cu sufletul la gură!

În sezonul 6 de Mireasa cuplurile au avut parte de momente de vis în mai multe orașe europene. Alex a ceruut-o în căsătorie pe Raluca la Viena, Cosmin pe Miruna la Londra, Valentin pe Gabriela la Paris, Viorel pe Deni la Barcelona, iar Paul a cerut-o în căsătorie pe Roxana la Roma. Totodată, Andrei a cerut-o în căsătorie pe Inga la Chișinău, dar cei doi au rupt logodna la scurt timp, din cauza unor incidente.

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Când a început să se deterioreze, de fapt, relația dintre Liviu și Maria, din perspectiva tânărului

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

Mireasa sezon 6, 2 decembrie 2022. Cum arată rezultatul cursei de eliminare dintre George și Andrei. Ce a votat publicul... Mireasa sezon 6. Miruna a rupt logodna cu Cosmin și nu-și mai dorește relația: ”Nu-l iubesc îndeajuns cât să continui”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x