Este o gustare care poate ține loc de mic dejun, sau poate fi servită la birou, la piscină, la prânz, chiar și la cină.
Rețeta Crostini cu ricotta și mozzarella - Ingrediente:Pâinea se taie în felii groase de 1,5 cm, care se stopesc cu ulei de măsline și se presară cu usturoi și se dau la cuptor la temperatură mare până se rumenesc.
Cele două tipuri de brânzeturi se amestecă cu ulei de măsline, zeamă și coajă de lămâie,usturoi pisat și cele trei tipuri de verdețuri, rezultând o cremă tartinabilă.
Roșiile cherry se dau la cuptor stropite cu ulei de măsline și presărate cu oregană și usturoi.
Feliile de pâine aromate se tartinează cu crema de brânzeturi și se servesc cu roșiile cherry coapte și aromatizate.
Va rezulta o gustare de vară simplă și delicioasă, gata în mai puțin de 30 de minute.
Spor și poftă bună!