Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit o rețetă de Fursecuri bavareze, perfecte pentru a-l întâmpina pe moș Crăciun cu ele.
Ingrediente pentru rețeta Fursecuri bavareze
Mod de preparare pentru rețeta Fursecuri bavareze
Se cerne făina, se face o adâncitură la mijloc și se pun acolo toate ingredientele. Se fră,ântă rapid un aluat fraged care se acoperă cu folie și se dă la rece pentru 30 de minute.
Se întinde, apoi, într-o foaie de 5-6 mm, se decupează cu un pahar și la fiecare decupaj se face o adâncitură. Se așază fursecurile bavareze în tava tapetată cu hârtie de copt și se coc la 180 de grade până se rumenesc. Se lasă să se tempereze, se umplu cu gem de căpșuni și se pudrează cu zahăr.
Spor și poftă bună!
Găsiți în site și rețeta Coffe Secret - fursecuri rapide și delicioase.