Antena Căutare

25 de Antena 1. Brenciu, alături de Mihaela Rădulescu și Dani: „Dragii mei, pe vremea când făceam emisiuni la Antena 1, pica și curentul”

La ceas aniversar nu putea lipsi din peisaj Horia Brenciu, omul care s-a identificat cu mai multe emisiuni ale ANtenei 1. A prezentat matinalul sau celebrul talent show „Gong”, este jurat la X Factor, iar astăzi a venit să cânte „La mulți ani” pentru toți telespectatorii care ne urmăresc

La ceas aniversar nu putea lipsi din peisaj Horia Brenciu, omul care s-a identificat cu mai multe emisiuni ale ANtenei 1. A prezentat matinalul sau celebrul talent show „Gong”, este jurat la X Factor, iar astăzi a venit să cânte „La mulți ani” pentru toți telespectatorii care ne urmăresc.

Înainte de asta, însă, Horia a rememorat câteva dintre momentele trăite în timpul show-urilor de care și-a legat numele. După ce și-a găsit locul alături de Mihaela și Dani, Brenciu a început să depăneze amintiri, care i-au amuzat pe cei prezenți în platoul matinalului difuzat de Antena 1.

25 de ani de Antena 1. Mihaela Rădulescu, amintiri emoționante despre „Duminica în Familie": „Am fost o sută de ani... Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu, puși la încercare de Dani Oțil, la „Neatza”: „Grăsuța ești tu, Mihaela?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x