Antena Căutare

Ce idoli și ce piese ascultau vedetele în copilărie? Connect-R: „Idolul meu era Vexxatu Vexx”

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a aflat care sunt piesele pe care le ascultau în copilărie vedetele.

Le-am ascultat pe repeat în copilărie și adolescență și ne trezesc cele mai frumoase amintiri. Vorbim despre piesele care ne-au marcat cumva și le ascultăm acum cu nostalgie. Nu doar noi, ci și artiștii români care ăși amintesc cu plăcere de melodiile care i-au inspirat.

Înainte să înceapă o carieră solo, Connect-R a făcut parte din trupa R.A.C.L.A. Avea dred-uri, scria texte de rap și asculta The fugees cu piesa „The score”. Idolul lui a fost Vexxatu Vexx.

Dacă s-ar face un top cu cele mai ascultate trupe românești din toate timpurile, băieții de la Holograf ar ocupa o poziție fruntașă. În 2005, Tudor și Dan au pus bazele trupei Fly Project, iar piesa lor de deput „Raisa” a doborât toate recordurile. Astăzi, hit-ul are o semnificație aparte pentru soția lui Tudor Ionescu. „Pentru mine, melodia Raisa este piesa aceea!”

Fitness cu Diana Stejereanu! Ce exerciţii trebuie să facem pentru interiorul coapselor... Magie pentru adulți, la Neatza cu Răzvan și Dani! Dani Oțil, asistentul Cristinei Strecopîtov, un mic picasso!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x