Antena Căutare

Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Ce a spus numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani

Numerologul Corina Stratulat a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului pe care o avem. Iată cum o putem calcula și ce caracteristici există la fiecare.

Colaj de două fotografii: în stânga, o poză cu numere, în dreapta, oameni fericiți, la un festival, probabil Galerie
Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Ce a spus numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani | Profimedia / Shuttersock

Ce ne face fericiți? E o întrebare pe care ne-o adresăm foarte des. Fericirea este un cuvânt mare, nu trebuie confundată cu plăcerea, a spus numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani, așa că e bine să facem această diferență.

Citește și: Cum ne dezvoltăm feminitatea, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

În numerologie, sunt mulți indicatori care ne ghidează și ne pot dezvălui anumite aspecte ale vieții noastre.

Cifra destinului se calculează făcând suma cifrelor din data noastră de naștere - zi, lună și an. Cifra destinului este de la 1 și 9, deci după ce însumăm cifrele din data noastră de naștere, mai însumăm încă o dată rezultatul până când ajungem la o cifră de la 1 la 9. De exemplu, pentru cineva născut pe 31.03.1980, cifra de destin este 7 (3+1+0+3+1+9+8+0=25, iar apoi luăm aceste două cifre și le adunăm, 2+5=7).

Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Ce a spus numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani

Fiecare om are o cifră de destin, iar asta îl va ajuta foarte mult dacă o cunoaște, a spus numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 1

Pentru aceste persoane este importantă independența și, cumva, fericirea lor de aici vine. "Când au, poate, un proiect al lor, sau o realizare, sau ei singuri își dau direcția în propria viață, nu sunt dependenți de nimeni și de nimic", a spus numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani. Aceste persoane pot fi uneori puțin egoiste, pentru că ele trebuie să dovedească, să fie în top, de aceea de multe ori, persoanele acestea se duc spre competiții pentru că acolo vor putea dovedi ceea ce pot.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 2

Pentru aceste persoane este foarte importantă relația. Oamenii cu cifra de destin 2 nu vor putea fi fericiți niciodată singuri, au frică de singurătate, așa că relațiile lor vor fi împlinite dacă vor avea multă conexiune și multe sentimente în raport cu ceilalți.

"2-ul trebuie să vină cu foarte multă iubire și cu foarte mult respect, pentru oamenii cu cifra de destin 2, respectul chiar le aduce o stare de fericire", a spus numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 3

Persoanele cu cifra de destin 3 vor să dăruiască foarte mult din ceea ce știu ei, din priceperea lor. De exemplu, un bun bucătar o să fie mereu fericit când cei care vor mânca din mâncarea gătită de el sunt mulțumiți, pentru că bucuria lui vine din bucuria altora. Totodată, aceste persoane sunt prietenoase, iar din relațiile lor de prietenie își iau și ele acea stare de bine.

"E foarte sociabil 3-ul, nu poate să stea singur, vrea să iasă oriunde, la concerte, la evenimente", a spus numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 4

Persoanele cu cifra de destin 4 caută mereu stabilitatea, caută ca lucrurile să fie clare și așezate. Și la un job tot așa, aceste persoane nu se vor simți deloc bine dacă instituția este dezorganizată, a spus numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani. Totodată, aceste persoane văd familia ca pe un cadru de stabilitate și au o bună legătură cu tot neamul, cu toată familia lor, fiind ca o punte între fiecare membru al familiei.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 5

Persoanele cu cifra de destin 5 trebuie să strălucească. Sunt ca o stea și sunt foarte multe dintre ele care, de la orice vârstă, prin comportamentul de pe rețelele sociale și din realitate, vor să iasă în evidență, se pun în tot felul de ipostaze, fac tot felul de glume, nu contează că sunt bune sau nu.

"5-ul vrea multă schimbare și multă aventură, iar de multe ori merge și din floare în floare, pentru că așa este fericit. Nu e un lucru rău să fii mai nonconformist, să nu rămâi blocat în tot felul de experiențe", a mai spus numerologul Corina Stratulat, invitată la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 6

Persoanele cu cifra destinului 6 merg către zona de posesiuni, casă, mașină etc. Acești oameni își doresc foarte mult să aibă lucruri, bunuri mobile și imobile, de a avea conturile bancare cât mai pline, așa că ei își iau fericirea și din partea aceasta materială și nu numai. Ei ajung să fie posesivi și cu persoanele de lângă ei, pe principiul "ce e al meu, e al meu, nu puneți mâna".

"6-le vine cu un pic de gelozie și e foarte grijuliu, se simte bine când are grijă de ceilalți și de aici își mai ia el fericirea", a spus Corina Stratulat.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 7

Persoanele cu cifra de destin 7 vor să evolueze și tind spre perfecțiune mai tot timpul. Sunt buni analiști, mereu analizează să facă lucrurile cât mai bine și își doresc să aibă un impact în viața celorlalți.

"Știm despre 7 că este și conexiunea cu Divinitatea, aceste persoane își oferă des sprijinul și ajutorul, asta le face fericite. Ele mai sunt fericite și când viziunea lor prinde viață", a spus Corina Stratulat.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 8

Persoanele cu cifra destinului 8 sunt fericite când primesc recunoaștere și notorietate. Acest lucru poate veni și pe o latură de orgoliu, pentru că pot dărui lumii întregi ceva, iar asta le face să se simtă importante. Aceste persoane nu vor recunoaștere neapărat doar în familie, ci la un nivel mult mai mare. "8-ul este patriot, ține foarte mult să facă ceva pentru întreaga țară", a mai spus Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Ce aduce fericire persoanelor cu cifra de destin 9

Persoanele cu cifra de destin 9 țin foarte mult să ajute. Au foarte multă compasiune și li se pare nefiresc ca ei să fie bine și ceilalți să sufere. Sunt foarte altruiști și maturi, înțelepți și pun foarte mult preț pe calitate. Indiferent ce vor face aceste persoane, trebuie să o facă la un nivel calitativ mare, nu la nivel superficial.

"9-le va pune preț pe performanță, vor să aducă lucrurile la un nou nivel calitativ, iar ei vor avea un impact asupra celorlalți pentru că vor să îi transforme, să îi inspire, aceste persoane cu cifra destinului 9 sunt ca niște profesori pentru cei din jurul lor. Ca aspect negativ, acestea au totuși tendința să devină arogante pentru că se cred mai deștepte decât alții", a mai spus Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani.

E important să reținem totuși că fericirea depinde doar de noi, nu de alții, a conchis Corina Stratulat.

Prognoza Meteo, 30 iunie 2021. Cum va fi vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi... Horoscopul zilei 1 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x