Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Călătorii din avion stăteau liniștiți când ceva colosal s-a întâmplat! Biletul a meritat din plin (VIDEO)

 
+2 click pentru
galerie

Zeci de călători s-au așezat pe locurile din avion și fiecare își vedea liniștit de treburile sale, unii dormind, alții privind pe geam. La un moment dat ceva de-a dreptul colosal s-a întâmplat și cursa s-a transformat într-una memorabilă!

Părea să fie doar un alt zbor de lungă durată și călătorii parcă erau deja plictisiți și resemnați că urmează câteva ore de liniște, fără ca nimic palpitant să se întâmple.

Doar că, la un moment dat, un pasager s-a ridicat în picioare și a început să fredoneze piesa „Stand By Me” a lui Ben King, pe care sigur o știe toată lumea.

Apoi, rând pe rând, alți pasageri s-au alăturat și astfel, un grup întreg de vocaliști a făcut cel mai frumos flashmob dintr-un avion! Călătorii au pus imediat mâna pe telefoanele mobile și au filmat superbul moment, iar biletul de avion parcă a meritat din plin, după așa show de excepție!

Tot în clipul de mai sus, Cătălin Oprișan de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a prezentat cel mai amuzant „cântăreț” de muzică populară, dar și cum încearcă șase tineri să cânte un hit celebru, toți la același instrument micuț!

Urmărește clipul video de mai sus ca să savurezi cele mai tari clipuri video ale momentului, cu siguranță nu vei regreta!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI