Cristiana Copos, antreprenor, a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre cum se fac cozonacii în vreme de pandemie, dar și cum pot ajunge pe mesele românilor.
Cum nu pot fi complete sărbătorile pascale fără o felie de cozonac pe masă, alături de ouăle vopsite și friptura preferată, mulți antreprenori în materie de panificație ne îmbie cu diverse sortimente de cozonaci.
Doamna Cristina Copos, unul dintre acești antreprenori, ne asigură de condițiile perfecte în care sunt pregătiți cozonacii în perioada pandemiei de coronavirus. În sensul acesta, spațiile sunt dezinfectate, iar patiserii poarte măști și mănuși, așa cum prevede legislația în vigoare.
Și pentru că drojdia a devenit un ingredient greu de găsit în această perioadă, și nu ne putem prepara cozonacii acasă, îi comandăm online sau din magazinele de specialitate.
Citește și: Rețetă de cozonac pufos cu nuci și cacao. Sfaturi pentru reușita cozonacilor
Anul acesta există o selecție mai specială de cozonaci, după cum povestește doamna Cristina Copos:
Se pot găsi și diverse sortimente de pască.
Pentru detalii despre cum puteți intra în posesia unor astfel de cozonaci, urmăriți materialul video de mai jos: