Antena Căutare

Cum se circulă în metrou în scenariul roșu. Care sunt regulile impuse

La ora 8 dimineața, oră care de obicei e oră de vârf, la metrou nu era foarte aglomerat.

fata la metrou
Cum se circulă în metrou în scenariul roșu. Care sunt regulile impuse | profimedia

La stația de metrou Piața Victoriei, oamenii purtau măștile de protecție în mod corespunzător și nu se înbulzeau. Datorită lipsei de aglomerație, fiecare pasager își putea găsi un loc pe scaun.

Nu se va ajunge curând la valorile de trafic pe care le știam cu toții atunci când venea vorba de călătoritul cu metroul. Mulți angajați încă lucrează de acasă. La metrou se plimbă mereu patrule de poliție și jandarmi pentru a verifica dacă toți călătorii respectă distanțarea socială și dacă aceștia poartă masca în mod corespunzător.

Dacă vor fi prea mulți călători la metru, pe peroane, cei care sunt la intrarea în stațiile de metrou nu vor mai fi lăsați să intre până când o parte din călători eliberează peroanele, urcând în trenurile de metrou. O altă noutate este că, în cazul în care, unei persoane i se face rău la metrou, aceasta va fi coborâtă din metrou pe peron pentru a putea interveni specialiștii din echipele medicale pentru a acorda primul ajutor.

Trenurile de metrou vin destul de repede, în 2-3 minute. Difuzoarele din toate stațiile le amintesc călătorilor de distanțarea socială, purtarea măștii și răspândirea pasagerilor pe toată lungimea peronului pentru a evita aglomerația.

Cum se desfășoară cursurile în scenariul roșu. Ce reguli se respectă... Horoscopul Zilei 23 octombrie 2020. Vărsătorii au parte de noi oportunități. Află ce se întâmplă cu nativii Capricorn...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x