Antena Căutare

Dani Oțil, gest extraordinar pentru George Baltă, un fost rugbyst care a ajuns în scaunul cu rotile! „Ca să te motivez să vii la alergat cu mine...”

George Baltă a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a demonstra tuturor că nici măcar scaunul cu rotile nu este un motiv suficient de bun pentru a renunța la sport și la pasiunile personale!

George Baltă a venit la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” pentru a demonstra tuturor că nici măcar scaunul cu rotile nu este un motiv suficient de bun pentru a renunța la sport și la pasiunile personale!

Pentru cei care nu știu, George Baltă era în anul 2006 rugbyst la Olimpia București. În ultimele zece minute ale meciului, o aruncătură de minge sub semnul ghinionului avea să-i schimbe viața pentru totdeauna. Sportivul ajunge paralizat de la piept în jos. Plânge. Află că mai are câteva ore de trăit, dar parcă ambiția de sportiv îl ajută să-i contrazică pe medici. O lună mai târziu, George Baltă, după o operație și alte analize, află că nu va mai merge niciodată.

Nu renunță, ci prinde curajul ăla nebun de a demonstra tuturor că viața merge mai departe chiar și din scaun cu rotile. Și nu oricum, ci la intensitate maximă! Fostul sportiv merge la maratoane, sare din avion, conduce mașini sau elicoptere și nu refuză nicio competiție.

Nu voința și nici faptul că e paralizat sunt impedimentul în calea fericii sale. Ci banii. Dureros lucru să vezi că un om găsește puterea de a merge în viață mai departe, cu atâta forță și tărie, ca apoi să se izbească de un cuvânt atât de rece. Banii.

În toamna lui 2017, George Baltă a participat la emisiunea „The Wall”, unde a înfruntat Marele Zid pentru a lupta pentru visul său. A plecat acasă fără premiu, dar cu inima la fel de plină de speranță.

Dani Oțil, gest extraordinar pentru George Baltă, un fost rugbyst care a ajuns în scaunul cu rotile! „Ca să te motivez să vii la alergat cu mine...”

Invitat la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, George Baltă a vorbit despre ce mai pune la cale în următoarea perioadă, dar și despre băieții de la The Beard Mobile.

Pentru cei care nu știu, The Beard Mobile reprezintă primul taxi comunitar din Cluj ce deservește în regim gratuit persoanele cu dizabilități ș cazurile sociale care au nevoie.

„Mă bucur să văd că există oameni care nu uită să fie oameni. Văd că sunt unii care au ochi și pentru problemele mici pe care nu le luăm în seamă”, a declarat fostul sportiv.

Astăzi este și ziua lui George Baltă, care împlinește 32 de ani. Au trecut 12 ani de la cumplitul accident ce l-a lăsat imobilizat în scaun cu rotile. Timpul a trecut, dar nimic nu l-a făcut pe acesta să renunțe la marea sa pasiune pentru sport. Totuși, pentru a participa la diferitele competiții, George Baltă are nevoie de echipament special, constând într-un scaun cu rotile conceput pentru întreceri sportive.

„Ca să te motivez să vii la alergat cu mine și fiindcă știu că ai nevoie de un boost de energie eu și cu prietenul meu de la o firmă de transport am decis să punem 3.000 de euro pentru un scaun cu rotile special pentru curse”, a declarat Dani Oțil în cadrul emisiunii de astăzi.

Credeai că le-ai văzut pe toate? Acesta este cel mai tare mesaj de pe Facebook:: „Âmi place oamenii deștepți, dar nu m-a... Dani a „vânat” femeile din restaurant și a făcut descoperirea secolului! „Ele acționează în haită! Astea când se activea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x