Antena Căutare

Deliciu tradițional direct în farfuria ta! Babuşca - o reţetă de fasole în două variante, de post și cu afumătură! Secretul de care trebuie să ții seama neaparat!

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare de fasole, una de post şi una cu ciolan de porc - Babuşca

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi două variante de mâncare de fasole, una de post şi una cu ciolan de porc - Babuşca.

Pentru ambele variante, veți avea nevoie de fasoare, morcov, ceapă, păstârnac, pătrunjel, castraveciori, ulei. Afumătura e cea care va face diferența în cazul variantei de dulce.

Secretul de care trebuie să țineți seama este alegerea fasolei, una cu bobul mare - e recomandarea bucătarului de la „Neatza” pentru că e mult mai „untoasă”. În plus, e necesar să lăsați fasolea la înmuiat în apă timp de mai multe ore, astfel va fierbe foarte ușor, într-un timp extrem de scurt!

Începem săptămâna cu vreme deosebit de rece în aproape toată ţara! V-ați pregătit mănușile și fularele?... Ha, ha, ha! Domnilor, îl învățăm să care și sticle de vin?! Câinele care nu latră și nu păzește pe nimeni! Aduce stăpânu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x