Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Dianna Rotaru, apariție incendiară la Neatza! Dani Oțil: "Îmi stătu inima așa cum îi stă bunicului ceasul netras de multă vreme!"

 

Dianna Rotaru i-a lăsat cu gura căscată pe toți cei care au privit-o în rochia ei albă care i-a dezvăluit corpul de zeiță. 

Dianna Rotaru a devenit cunoscută publicului din România cu piesele: "Ghinion în dragoste" sau "Mă sting", un featuring cu Yoyo.

„Fiecare mesaj vine să ne aducă ideea că totul este într-o continuă transformare. mdelodiile mele întotdeauna au fost pentru a aduce nu doar bucurie, dar și meditație”, a spus Dianna despre pasiunea pe care o pune în melodiile sale.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe