Antena Căutare

Dilema lui Dani, lămurită la "Neatza": "Cum este să îi cumperi cadouri Antoniei"? Alex Velea a dat tot din casă: "E din ce în ce mai greu"

Dacă tot a venit cu o piesă nouă la “Neatza”, Dani a simţit nevoia să îşi lămurească o curiozitate care îl macină de ceva vreme: “Cum este să îi cumperi cadou Antoniei?”

Dacă Alex Velea tot a venit cu o piesă nouă la “Neatza”, Dani a simţit nevoia să îşi lămurească o curiozitate care îl macină de ceva vreme: “Cum este să îi cumperi cadouri Antoniei?”

“E din ce în ce mai greu să îi fac surprize pentru că suntem foarte ocupaţi şi avem şi copiii mereu după noi. Dar ea se bucură pentru orice lucru mărunt dăruit cu drag. Şi o acadea dacă îi iau, ea este fericită, nu are nevoie de lucruri materiale. Dar recunosc că simt nevoia, uneori, să o întreb ce îşi doreşte”, a povestit Alex Velea.

Alex Velea a scos piesă nouă. "Străino" se anunţă HIT! Dani: "Două premiere: Primul clip în care Velea e ... Vrumm! Vrumm! Ticul lui Dani Oțil la volan a fost dezvăluit: "Viaţa de şofer şi experienţa m-au învăţat treaba asta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x