Antena Căutare

Dragostea învinge totul, chiar și gratiile de la închisoare! Iată ce poate face un bărbat pentru iubirea vieții lui - VIDEO

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", cum totul este posibil dacă iubirea dintre tine și partener este mai puternică ca orice.

O scenă care arată cât de puternică este iubirea dintre doi oameni a făcut înconjurul lumii! În timp ce el era după gratii, vizibil distrus de circumstanțe, ea era în fața lui, plânsă toată! Bărbatul a încercat să o liniștească înainte să plece, astfel că i-a oferit un lănțisor pe care să-l poarte mereu cu ea. Când tânăra a dat să plece a văzut cum lănțișorul era prind și de una din gratii.

O dată pus la gâtul ei, nu va mai putea fi dat jos! Astfel că bărbatl puternic și motivat de iubirea față de fărtura feminină din fața lui, a rupt cu putere gratiile ca să-și poată scoate iubita lui lănțisorul. Însă nu a evadat și a rămas să-și îndeplinească sentința!

Cum să faci grătar cu ajutorul motorului de la mașină? Nu încercți asta acăsă! - VIDEO... Nicole Cherry iubește reducerile de Black Friday:„Sunt prima la așa ceva”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x