Antena Căutare

Este bine sau nu să renunțăm la carne? Medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, la Neatza cu Răzvan și Dani: Este bine să fii vegan din când în când

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.

Aura Dajbog, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani" , în direct, dintr-o clinică din București, a aflat de la medicul nutriționist Ruxandra Pleșea, dacă este bine sau nu să renunțăm la carne.

„Dacă vorbim de renunțarea la carne și menținerea altor produse de proveniență animală, poate să fie o dietă perfect echilibrată. Aici nu avem niciun dubiu, însă ne interesează foarte mult despre dieta vegană, atunci când renunțăm total la toate produsele de proveniență animală.”

Medicul nutriționist Ruxandra Pleșea explică dacă este bine sau nu să renunțăm total la carne.

„Un răspuns pe scurt este greu de dat, dacă e bine sau rău să fii sau nu vegan. Însă Comitetele Internațioanale spun că dacă dieta vegană este bine alcătuită și suplimentată, atunci poate să fie compatibilă cu o stare de bine pentru un timp. Nu știm cât și de aceea trebuie să verificăm întotdeauna.”

Persoanele vegane trebuie să își facă întotdeauna analizele medicale, să își asculte semnele și simptomele pe care corpul le trimite, să fie flexibil și dispus la schimbare.

„Este important să știi când să te oprești și când să mai introduce și produse animale în dieta ta. Să fii vegan din când în când este ideal.”

Telefonul mobil, mai periculos decât băutul la volan. Șoferii vor primi amenzi usturătoare din 12 octombrie... Visul Alexandrei Stroe, câștigătoarea Miss Supranațional România 2019. „O să mă fac medic pediatru”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x