Live acumGazda perfecta (r)
Prime Time 20:00iUmor

Vrei să începi să faci sport? Ia-ți o ganteră de două kilograme și urmează instrucțiunile: Fitness cu Diana Stejereanu

Vrei să începi să faci sport? Ia-ți o ganteră de două kilograme și urmează instrucțiunile pentru a reuși să-ți "sculptezi" trupul din doar câteva mișcări.  Sub îndrumarea instructoului de fitness Diana Stejereanu, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au executat o serie de exerciții cu ajutorul ganterei de două kilograme.

Vrei să începi să faci sport? Ia-ți o ganteră de două kilograme și urmează instrucțiunile pentru a reuși să-ți "sculptezi" trupul din doar câteva mișcări. Sub îndrumarea instructoului de fitness Diana Stejereanu, Ramona Olaru și Amalia Ștefania au executat o serie de exerciții cu ajutorul ganterei de două kilograme.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!