Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu, puși la încercare de Dani Oțil, la „Neatza”: „Grăsuța ești tu, Mihaela?”

 

La ceas aniversar, când Antena 1 împlinește 25 de ani, Dani Oțil a lansat o provocare pentru Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu. Prezentatorul și-a pus invitații la încercare într-un mod inedit.

„Este primul nostru joc împreună", i-a spus Horia Brenciu, entuziasmat, Mihaelei Rădulescu.

Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu au fost provocați de Dani să recunoască personajele din imagini distorsionate din emisiuni difuzate în cei 25 de ani ai Antenei 1.

„Grăsuța ești tu, Mihaela?”, a întrebat-o Dani pe divă cu ironie, privind una dintre imaginile de la „Duminica în familie”.

Cum s-au descurcat Horia Brenciu și Mihaela Rădulescu la acest concurs puteți vedea în clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI