Antena Căutare

Horoscopul zilei 1 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani. Informațiile momentului pentru zodii

O nouă zi, noi provocări pentru nativii fiecărei zodii. Iată ce spune horoscopul de astăzi, 1 iulie 2021, prezentat de Bianca Nuțu la Neatza cu Răzvan și Dani.

Reprezentarea fiecărui semn zodiacal în parte, pe un fundal albastru cu galben Galerie
Horoscopul zilei de 1 iulie 2021 | Profimedia

Astăzi avem un sentiment puternic că nu putem avansa pe cât de repede ne-am dori din cauza celor din jur. Ne găsim în schimb consolarea în sânul familiei.

Vărsătorii ar trebui să evite astăzi activitățile riscante, iar Scorpionii ar trebui să aibă curajul de a spune nu, spun astrele.

Horoscop zilnic 1 iulie 2021, pentru fiecare zodie în parte

Iată ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte!

Citește și: Horoscop chinezesc. Ce ne rezervă luna iulie, în funcție de zodie

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Berbec

Este foarte posibil să-ți dorești din toată inima să aduci pe linia de plutire o poveste de iubire și cineva să-ți strice toate planurile. Poți întâmpina obstacole și pe alte sectoare ale vieții și momentan este bine să faci un pas în spate.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Taur

Nu știi unde să te împarți mai întâi: acasă sau la muncă. Problema este că astăzi te simți devitalizat și nu ai energie de nimic. Lumea va continua să se învârtă și dacă iei o pauză doar pentru tine.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Gemeni

Nu excelezi la capitolul comunicare și este mai bine să amâni discuțiile importante. Iar Gemenii care și-au făcut de curând o relație nu ar trebui să fie atât de preocupați dacă persoana aleasă este pe placul prietenilor sau nu.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Rac

Tensiunile se adună în jurul unor chestiuni financiare. Poate așteptai sprijinul cuiva, sau o finanțare și lucrurile încă nu se leagă. Nu împrumuta astăzi bani și nici nu face investiții.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Leu

Într-un cuplu sau într-un parteneriat pot ieși multe discuții în contradictoriu. Unul își dorește un angajament serios, celălalt își prețuiește independența. Așa că nu aveți încotro decât aă ajungeți la un numitor comun.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Fecioară

Dacă ești atent vei constata că frica te ține pe loc și nu te lasă să acționezi. Iar la locul la muncă unele Fecioare își vor ieși din fire și vor face chiar o scenă.

Citește și: Horoscop iulie 2021: dragoste, bani, carieră. Vărsătorii încep o nouă relație, moment rar experimentat de nativii Leu

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Balanță

Unii nativi au senzația că bat pasul pe loc într-o relație. În cazul în care Balanțele se simt astăzi singure și neajutorate, ar trebui să apeleze la ajutorul unui prieten.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Scorpion

Ia de la început în calcul că nu te poți ocupa de toate sarcinile pe care ți le-ai propus azi. De asemenea, învață să spui nu, fără să te simți vinovat, chiar dacă este vorba despre cineva din familie.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Săgetător

Ai nevoie de un strop de aventură în viața ta care să te facă să îți bată inima mai tare. Iar dacă faci parte din categoria celor care vor să promoveze un serviciu, astăzi nu va fi atât de ușor.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Capricorn

Îți prinde bine să îți încarci astăzi bateriile și să te ocupi de activități casnice. În weekend îți va sta mai mult mintea la distracție, iar banii încă sunt motiv de tensiune.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Vărsător

Ai putea avea o atitudine ostilă, mai ales dacă partenerul nu te lasă să faci lucrurile așa cum vrei tu. De asemenea, evită activitățile riscante astăzi.

Horoscopul zilei 1 iulie 2021 Pești

În cazul în care la birou se încing spiritele, fă un pas în spate. Mare atenție și la ce mănânci astăzi, deoarece nu îți va pica prea bine.

Ce ne face fericiți, în funcție de cifra destinului. Ce a spus numerologul Corina Stratulat, la Neatza cu Răzvan și Dani... Super Neatza dă startul verii! Kitul care face vara cool, lansat pe A1shop.ro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x