Antena Căutare

Horoscopul zilei, 22 decembrie 2020. Racii au parte de câștiguri financiare mari, află ce se întâmplă cu Peștii

Azi este o zi perfectă pentru relaxare. Ești iubitor și prietenos și oamenii din jur îți răspund cu aceeași monedă. Cei single ar trebui să profite de această energie și să-și stabiliească întâlniri romantice.

Horoscopul zilei, 22 decembrie 2020 Galerie
Racii au parte de câștiguri financiare mari, află ce se întâmplă cu Peștii | Antena 1

Horoscop 22 decembrie 2020 Berbec

Fiecare obstacol care îți iese azi în cale este de fapt o oportunitate. Atunci când îți pui ceva în cap, nimeni și nimic nu te poate da înapoi. Alți nativi numără zilele până pleacă într-o călătorie în străinătate.

Horoscop 22 decembrie 2020 Taur

Azi ești misterios și ai o putere mare de seducție. Trebuie doar să fluturi din gene, iar dorințele sunt ca și împlinite. Niște probleme mai vechi legate de bani își găsesc acum rezolvarea.

Horoscop 22 decembrie 2020 Gemeni

Ești ocupat să faci niște donații și participi la acțiuni de voluntariat. Sau poate strângi bani pentru un partener care a avut parte de un an mai dificil.

Horoscop 22 decembrie 2020 Rac

Unii Raci se distrează de minune la petrecerea de Crăciun a firmei, alții găsesc tot felul de metode prin care să socializeze. Cert este că, indiferent cu cine discuți, nu vei trece neobservat. Se anunță un câștig profitabil și plăcut.

Horoscop 22 decembrie 2020 Leu

Ai o poftă nebună de distracție, iar azi umorul tău este contagios. Chiar și la locul de muncă detonsionezi atmosfera și atragi oamenii în jurul tău mai ceva ca un magnet.

Horoscop 22 decembrie 2020 Fecioară

Unii își fac planuri de vacanță cu familia, alți nativi visează la o persoană de care se simt iremediabil atrași. Azi, acasă, totul pare numai lapte și miere și ești dornic să te împaci inclusiv cu cei care te-au trădat sau te-au rănit.

Horoscop 22 decembrie 2020 Balanță

Răbdarea este punctul tău forte azi, așa că îți poți convinge partenerul să-ți accepte propunerile. Azi dispui și de șarm și de tact, iar dacă ai un mesaj incomod de transmis, felul în care îl spui, îl face ușor de acceptat.

Horoscop 22 decembrie 2020 Scorpion

Chiar dacă a fost nevoie să plătești de 2 ori o vizită la medic, acum realizezi că a meritat pentru că ai primit răspunsuri clare.

Horoscop 22 decembrie 2020 Săgetător

Azi ești mână largă și nu dai înapoi de la niciun gest frumos care îi poate bucura pe copii. Alți nativi sunt surprinși de sentimentele care pun stăpânire pe inima lor.

Horoscop 22 decembrie 2020 Capricorn

Poate că în coșul tău online de cumpărături a rămas un obiect pentru casă. Azi dai comandă de dimineață. Ești mai sensibil în această perioadă, iar cel mai bine este să stai departe de conflicte și tensiuni.

Horoscop 22 decembrie 2020 Vărsător

E posibil să rămâi mut de uimire atunci când primești o invitație într-o călătorie surpriză. Îți prinde bine să stai printre apropiați, mai ales dacă în acest sector te-ai confruntat cu incertitudini.

Horoscop 22 decembrie 2020 Pești

Azi îți va surâde norocul. Vei rezolva toate situațiile de la birou cu foarte multă creativitate, dar vei primi și o mulțime de laude și complimente. Pui la punct și niște chestiuni salariale.

Rețetă de tort ecler cu cremă de vanilie și caramel, preparată de Vlăduț la Neatza cu Răzvan și Dani... Coșul cu fructe și legume ce oferă savoare și energie pentru zilele friguroase de iarnă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x