Live acumObservator 19
Prime Time 20:30X Factor

Horoscopul Zilei 23 octombrie 2020. Vărsătorii au parte de noi oportunități. Află ce se întâmplă cu nativii Capricorn

Nu trebuie să vă surprindă secretele care vor fi dezvăluite. Totodată, situația noastră financiară s-ar putea îmbunătăți considerabil dacă ne facem o strategie clară.

Horoscopul Zilei 23 octombrie 2020

Berbec

Universul pune lupa pe dorințele tale cele mai ascunse, dar și pe problemele ce țin de intimitate și fricile legate de bani. Urmează o perioadă în care este musai să îți pui finanțele în oridne.

Taur

Până pe 21 noiembrie, în parteneriate, te poți juca un pic de-a detectivul. Vei avea multe revelații și totodată poți deveni excesiv de gelos.

Gemeni

Urmează o lună în care Universul nu îți admite nicio scuză să pierzi vremea și să vorbești doar de dragul de a vorbi, în loc să acționezi. Îți recomand sa treci cât mai rapid la treabă, fără a cădea în extrema cealaltă și a-ți neglija sănătatea. De asemenea, nu ar strica să îți faci și niște analize.

Rac

Sunt șanse mari să atragi o persoană în viața ta sau poate că un fost se va întoarce. Spre binele tău, sper să poți distinge între atracție fizică și iubire. Altfel, vei dezvolta din nou atașamente nesănătoase, iar dacă ai copii, încearcă să nu ai pretenții exagerate de la ei.

Leu

Vei face tot ce îți stă în putință să speli rufele murdare în familie, dar mă tem că vor ieși la iveală multe secrete, care cumva îți pot afecta imaginea. Dacă vei fi provocat, poți deveni sarcastic sau chiar agresiv. Și, de asemenea, te poți aștepta și la surprize mai puțin plăcute din partea partenerului.

Fecioară

Stilul tău de comunicare va deveni și mai tranșant și mai rece. Pur și simplu cuvintele tale pot provoca răni greu de vindecat mai târziu. Așa că mare atenție la felul în care interacționezi cu frații și vecinii, pentru că se pot isca scandaluri în toată regula.

Balanță

În următoarea perioadă, ai putea pune la punct o afacere pe care o pregătești în secret. Te vei atașa de bunurile tale, de banii tăi, iar cei din jur ți-ar putea reproșa că nu te recunosc, pentru că ești prea egoist. Iar în cazul în care pierzi o sumă de bani, crede-mă că îi vei face la loc foarte repede.

Scorpion

Anumite fapte ale partenerului te vor lua efectiv prin surprindere și nu va fi tocmai ușor să gestionezi situația. Ai suficient de multă energie ca să găsești soluția, așa că, dacă te vei văicări că viața e nedreaptă, va fi doar alegerea ta.

Săgetător

Vei fi mai prăpăstios și mai superstițios decât de obicei, dar din fericire, asta nu va dura mult. Încearcă, pe cât posibil, să te odihnești, să îți încarci bateriile și să nu te consumi cu toate problemele care apar la birou.

Capricorn

Nu ar fi de mirare să cauți prietenie cu oamenii de la care ai ceva de câștigat sau dela care ai tu un interes. Nu spun neapărat că e rău să ai un plan, dar trebuie să te gândești deja cum poți să te revanșezi.

Vărsător

Pe plan profesional, vei fi foarte inventiv și vei da dovadă de multă originalitate. Îți pot ieși în cale oportunități, doar că trebuie să le analizezi cu atenție, pentru că în primă fază, nu sunt atât de încântătoare.

Pești

Poate că ar trebui să îți iei de pe suflet niște secrete sau, la fel de bine, se poate să investighezi anumite persoane și să ajungi la concluzii usturătoare. Până spre după-amiază, dacă simți nevoia, nu permite nimănui să îți întrerupă liniștea.

Video