Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

La doar 15 ani, Dharia are un hit cu peste o sută de milioane de vizualizări! Ce a dezvăluit fosta concurentă Next Star

Dharia, adolescenta din România cu peste 100.000.000 de vizualizări pe Youtube a fost , în direct, la Neatza cu Răzvan şi Dani! Artista a vorbit despre succesul internațional al melodiei "Sugar & Brownies".

O româncă de 15 ani a devenit vedetă peste noapte după ce piesa sa intitulată „Sugar & Brownies” a adunat mai bine de o sută de milioane de vizualizări pe YouTube.

Pentru cei care nu își amintesc, Daria Comănescu a participat, pe vremea când avea doar zece ani, la emisiunea Next Star, în sezonul 5! Iată mai jos cu ce voce superbă a interpretat piesa „Grenade” a lui Bruno Mars:

„Sugar and Brownies” a fost atât de apreciată de fanii din întreaga lume încât nu a mai durat mult și melodia a început să fie ascultată și pe Tik Tok. Cei de la Billboard au informat recent că mai bine de 1,7 milioane de clipuri folosesc acest hit.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli mai multe detalii despre Dharia, românca de 15 ani care face senzație cu hitul său!