Căutare Live

Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Pe ce melodie a fost condusă la altar

O mireasă a trăit coșmarul vieții sale chiar în ziua nunții, atunci când a fost condusă la altar! Clipul video a fost prezentat în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, de la Antena 1!

Ce surpriză a trăit mireasa, în ziua nunții

Invitat la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani, simpaticul Cătălin Oprișan ne-a dezvăluit ce coșmar a trăit o mireasă, chiar în ziua cea mare.

MIREASA A TRĂIT UN COȘMAR ÎN ZIUA NUNȚII

Se spune că nunta este cel mai fericit și important moment din viața unei femei, motiv pentru care planificarea minuțioasă este aproape obligatorie, pentru ca nimic neprevăzut să strice bucuria miresei.

citește și: Rochia s-a ridicat și a lăsat totul la vedere! O blondă a uitat de inhibiții și a făcut spectacol, pentru un pahar de vin

Totuși, o tânără a trăit un coșmar de zile mari chiar în clipele în care era condusă de către tatăl său către altar. Deși plătise bani grei, femeia s-a trezit că trompetistul este afon la capitolul cântat și transformă marșul de nuntă într-unul ce părea a fi mai degrabă funebru!

citește și: Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Ce gest cumplit a făcut cumnata

Așa cum era de așteptat, imaginile au ajuns pe internet și au devenit imediat virale în toată lumea!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să savurezi și tu amuzantul moment!

Au jucat baseball în direct, în platoul de la Neatza! Răzvan Simion și Cătălin Oprișan, show uriaș: „Vestea bună e că am... Nu găsești roșii cu gust? Cum deosebești soiurile românești de cele din import...
Ultimele știri