Antena Căutare

NU există așa ceva! Ce a ajuns să facă un român disperat de nevastă, la metrou, din cauza COVID-19! „A primit ordin de la consoartă!” – VIDEO

Un român probail disperat de nevastă, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost filmat în metroul din București, în timp ce se dezinfecta cu simț de răspundere, nu glumă!

Clipul a fost prezentat, miercuri, de Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, la rubrica „Smiley News" de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„A primit ordin de la consoartă să nu vină infectat acasă!”, a glumit Cătălin Oprișan, prezentând clipul.

În imagini se vede cum românul, cu o glugă pe cap, și-a pulverizat spirt pe față, în timp ce vorbea la telefon, în metrou.

„Dacă a stat la coadă o oră, o oră și jumătate sau dacă a luat spirtul la suprapreț, e normal să îl și utilizeze. Adică, îl înțeleg până la un anumit moment, pentru că spirtul a devenit marfă de contrabandă”, a spus Cătălin Oprișan.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Horoscopul zilei, miercuri, 25 martie 2020. O zodie se confruntă cu o mare problemă! Alta va trebui să recunoască un ade... Dani Oțil a avut parte de o surpriză neplăcută, când s-a întors acasă! „În zilele astea, nu spui nimic!” – VIDEO...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x