Antena Căutare

Neatza cu Răzvan și Dani. Cea mai amuzantă sesiune de aerobic, cu Bossu Libidinosu' și Viorele Cârcel. Exerciții pentru un corp perfect

Dani Oțil alias Bossu Libidinosu' și Răzvan Simion alias Viorele Cârcel, ajutați de Diana Stejereanu au realizat la Neatza cu Răzvan și Dani cel mai amuzant antrenament de aerobic. Exerciții pentru un corp perfect.

Antrenorul Bossu Libidinosu' a prezentat o serie de exerciții pentru un corp perfect cum ar fi exercițiul ski, trotineta și bicicleta. Pe stepper, cei trei au aprins becul, au văzut pe vizor și s-au întors cu atitudine.

Răzvan Simion alis Viorel Cârcel a dorit să aibe noroc în timpul acestui exercițiu și a apelat la un truc folosit de către sportivii de performanță. „Se punea busuioc, dar n-am și mi-am pus rozmarin. Cum pun fotbaliștii să aibă noroc. Doamne ferește cine știe ce pățești.” , a explicat acesta.

„Sportul este în tot și în toate, în fiecare sport e sport, cine nu cunoaște sport e mort.” , este deviza antrenorului

Neatza cu Răzvan și Dani. Dani Oțil și Răzvan Simion și-au pus peruci și colanți pentru o schimbare radicală de look... Răzvan Simion și Dani Oțil continuă căutările pentru Cel mai sexy tătic. Robert Neagu, un tătic în formă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x