Antena Căutare

Cum să împrietenim copiii cu cărțile. "Punem în scenă ce am citit" Video

Cum îi apropiem pe cei mai mici de cărţi? Este una dintre problemele zilelor noastre. Cum să facem să-i determinăm pe cei mici să pună mâna pe cărți?

În cele mai multe cazuri, adulții sunt cei care nu pun corect problema. Părinții trebuie să le fie un exemplu pozitiv celor mici.

"Cel mai eficient mod prin care putem să-i împrietenim pe copii cu cărtile este puterea exemplului, exemplul nostru personal. Dacă noi nu citim, slabe șanse ca micuții noștri să citească. Dacă nu suntem obișnuiți cu asta, este ca mersul la sală, ne plictisim, epuizăm și nu mai vrem. Începem încet, încet până reușim să ne creăm rutina. Un lucru pe care l-am remarcat că merge foarte bine în a împrieteni copilul cu cititul este punerea în scenă, să punem în scenă ce am citit. Să facem un teatru de păpuși sau copiii sa fie actori împreună cu părinții, chiar dacă am citit un sfert din carte", a povestit Gabriela Maalouf, psihoterapeut.

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus.

Legenda Raliului Dakar şi-a prezentat spectaculoasa motocicletă la Neatza cu Răzvan şi Dani! "Am mers 920 de km&quo... Ramona Olaru, lovită de iubitul ei, Cuza, în fața unei camere de filmat! A căzut din picioare! Râzi cu lacrimi! Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x