Antena Căutare

Distracțiile din Dubai, mult mai ieftine decât cele din Mamaia! Cât te costă o aventură de cinci stele

Echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani a realizat un material cu cele mai frumoase locuri din Dubai, visul oricărui turist! Cât costă distracțiile și ce buget trebuie să ai pentru ca aventura să fie de neuitat?

Dubai Marina este unul dintre cele mai ambițioase proiecte din zonă. Construit pe un canal artificial, portul este o combinație inedită de relaxare și distracții ieșite din comun.

În locul în care era un simplu deșert în urmă cu 20 de ani, acum se găsesc 200 de clădiri de tip zgârie-nori și 200 de restaurante, dar și numeroase atracții turistice! Este locul perfect pentru o promenadă pe apă sau pe uscat!

O simplă călătorie cu barca se transformă într-o aventură plină de adrenalină! Poți savura apoi un ceai de la 40 de metri înălțime, de pe o platformă ce îți oferă o vedere de excepție! Totul pentru doar 70 de lei!

Burj Khalifa, Burj Dubai, mall-uri cu pârtii interioare de ski sau telescaun, săli de jocuri kilometrice, restaurante cu vedere la acvarii cu rechini, plaje de vis, bazarul de aur și distracții la care nici nu te-ai fi gândit, toate se găsesc în Dubai!

Urmărește materialul de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli totul despre Dubai, cea mai tare destinație turistică a momentului!

Decolteul Ramonei a adus primăvara în sufletele bărbaților! Imagini interzise minorilor... „Ne-am încălzit puțin”. Ramona și Diana, antrenament periculos de sexy la Neatza!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x