Antena Căutare

A scos italienii din ei! Eliza G pleacă din România cu trofeul Cerbul de Aur 2019 și cu Răzvan Simion?! „Îl iau cu mine!”

A venit, a cântat și a câștigat! Eliza G, carismatica italiancă și proaspăta câștigătoare a trofeului Concursului Internațional de Interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2019, a oferit un interviu trilingv la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Concluzia? Matinalul ar putea rămâne fără un prezentator, dacă Răzvan Simion acceptă propunerea artistei!

A venit, a cântat și a câștigat! Eliza G, carismatica italiancă și proaspăta câștigătoare a trofeului Concursului Internațional de Interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2019, a oferit un interviu trilingv la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Concluzia? Matinalul ar putea rămâne fără un prezentator, dacă Răzvan Simion acceptă propunerea artistei!

Un interviu cum nu s-a mai auzit! Puțină italiană, puțină engleză, un strop de română și multă muzică. Eliza G a scos italienii „vero” din Dani Oțil și Răzvan Simion!

Întrebată care sunt melodiile ei de dragoste preferate, câștigătoarea trofeului Cerbului de Aur 2019 a descoperit că are gusturi comune cu Răzvan Simion. După un duet ad-hoc, Eliza G i-a făcut o propunere neașteptată prezentatorului: „Îl iau cu mine în turnee!”

Pe numele ei real, Elisa Gaiotto, Eliza G este cântăreață și compozitoare. Eliza G a câștigat marele trofeu al Concursului Internațional de Interpretare din cadrul Festivalului Cerbul de Aur 2019. Pe scena Festivalului Cerbul de Aur 2019, Eliza G a interpretat piesele „Altro che favole”, primul eu single în italiană, și „Creioane colorate”.

Îndrăgostită de scenă, Eliza a participat la opt turnee în Brazilia, unde a cântat la festivaluri celebre, dar și la principalele posturi de radio și TV.

Părinți, atenție la semnalele pe care vi le dau copiii! Peste 5.000 de minori fug, anual, de acasă... Răzvan și Dani, la borcan! „Neatza” caută campioana la pus murături. Elena Grigore: „Am o rețetă simplă și veche. Fără I...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x