Antena Căutare

Mera Hotels, locul perfect pentru o vacanță de vis. Răzvan Simon: Eu sunt super mulțumit. E o vacanță de poveste

Dacă nu v-ați făcut încă planuri de vacanță, nu este deloc târziu. Există încă locuri superbe pentru un sejur reușit, chiar la malul Mării Negre.

Dacă nu v-ați făcut încă planuri de vacanță, nu este deloc târziu. Există încă locuri superbe pentru un sejur reușit, chiar la malul Mării Negre.

Inițial dezvoltată ca o stațiune balneară, Venus este acum o destinație de vacanță cunoscută pentru plajele brăzdate de golfuri, pentru vegetația bogată și atmosfera liniștită, dar și pentru hotelurile cu tradiție.

Sistemul all inclusive de calitate îu atrage din ce în ce mai mult pe turiști. „All inclusiv înseamnă pe lângă cele trei mese pe zi, toate sunt în regim bufet, înseamnă două gustări, acces la toate facilitățile noastre, program de divertisment în fiecare seară atât pentru copii cât și pentru adulți, înseamnă plajă privată, șezlonguri incluse la plajă, practic tot ce ai nevoie pentru o vacanță perfectă”, a spus Virginia Barață, director vânzări Mera Hotels.

Pachetele all inclusive sunt potrivite întreaga familie.

Aventuri cu skyjet-ul la Marea Neagră! Care sunt prețurile unei plimbări pe mare... Cum se prepară faimoasa cafea turcească la nisip...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x