Antena Căutare

Săptămână de iulie cu temperaturi de mai! Meteorologii anunță schimbări bruște de temperatură și ploi puternice, în următoarele zile: „Atenție la avertizările meteo”

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administratia Nationala de Meteorologie, a aflat de la Florinela Georgescu, director meteorologie operațională ANM, prognoza meteo pentru următoarele zece zile.

Lucsandra Săndulescu, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", în direct, de la Administratia Nationala de Meteorologie, a aflat de la Florinela Georgescu, director meteorologie operațională ANM, prognoza meteo pentru următoarele zece zile.

„Rămânem cu acest regim ce caracterizează o vreme răcoroasă și în următoarele zile. Marți, nu vom avea mai mult de 27-28 de grade în țară”. La sfârștiul săptămânii, s-ar putea ca temperaturile să scadă și mai mult. „Sperăm ca din ziua de marți a săptămânii viitoare, maximele termince să urce spre 30 de grade”, a declarat Florinela Georgescu, director meteorologie operațională ANM.

„Va fi mai puțină instabilitate, pe fondul acesta de temperaturi ceva mai scăzute, adică mai puține manifestări cu aspect de furtună, dar ploi vor fi”. Marți și miercuri va ploua în regiunile sudice ale țării, iar joi, vineri și sâmbătă, aria ploilor va cuprinde treptat părțile nordice, vestice și se va extinde. „Este posibil ca duminică și la începutul săptămânii viitoare să plouă cam peste tot. (...) Atenție, în continuare, la avertizările meteorologilor pentru că, chiar dacă astăzi nu va fi o avertizare generală, este posibil ca în niciuna dintre zilele următoare să nu lipsească, cel puțin, avertizările pentru fenomene severe imediate”.

UN IULIE CU TEMPERATURI DE MAI

„Temperaturile sunt sub normal. Dacă se menține acest proces, este posibil ca, mai ales în weekend, să semene cu temperaturile de mai”, a adăugat specialistul.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Atenție, Amalia a intrat la apă! Cum s-a descurcat frumoasa prezentatoare la prima lecție de scuba diving: „N-am mai înc... „Nimeni nu mă vede, parcă nu exist...” - Dani Oțil se pregătește pentru festivalul Untold: „Puneți, băi, mâna și citiți,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x