Antena Căutare

Nu găsești roșii cu gust? Cum deosebești soiurile românești de cele din import

Ștefan Minea, producător de legume, a vorbit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani despre producția de roșii din această perioadă.

Am descoperit astfel detalii importante despre recolta din anul acesta și despre regulile pe care producătorii români le respectă pentru a obține produse de calitate!

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani ca să afli totul despre roșiile noastre românești! Dacă ți-am făcut deja poftă de o salată, atunci află mai jos cum poți să deosebești roșiile românești, dulci și pline de gust, de cele din import!

CUM DEOSEBEȘTI ROȘIILE ROMÂNEȘTI DE CELE DIN IMPORT

Una dintre cele mai căutate produse pe timpul verii sunt roșiile, dar în general româmnii preferă produsele românești, fiindcă le consideră mult mai gustoase.

citește și: Preț record în plină pandemie! Cât costă un kilogram de roşii românești la început de sezon

Totuși, cum îți dai seama dacă o roșie este românească sau provine din import?

Nu găsești roșii cu gust? Cum deosebești soiurile românești de cele din import

Cum arată roșiile românești

Cum arată roșiile românești

Primul indiciu este legat de forma neregulată. Dacă pe tarabă sau în ladă vezi că roșiile au tot felul de forme și dimensiuni, de la foarte mici la foarte mari, atunci există șanse foarte mari să fie roșii de grădină.

citește și: Ai făcut-o greşit până acum! Aşa alegi roşiile sănătoase. Trucurile pe care nu ţi le-a zis nimeni

Roșiile românești au uneori crăpături pe coajă și codița ondulată. Produsele provenite din import arată toate la fel, perfect rotunde, netede, lucioase și cu aceeași culoare.

De asemenea, roșiile românești pot fi crăpate sau pot prezenta nervuri pe coajă. Zona galbenă din jurul codiței arată de fapt că există o concentrație mare de zahăr și nu faptul că au fost stropite!

Mireasa a trăit un coșmar în ziua nunții! Pe ce melodie a fost condusă la altar... Uită de melodia „Frumoasa mea”! Marcel Pavel a lansat o piesă magică, de care te îndrăgostești instant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x