Live acumObservator 16
Prime Time 20:00Observator Sport

VIDEO. Pipino de Spania, mișcări de aerobic, din carantină! În colănței! Atenție, se râde! „Eu am zis că se dezintegrează!”

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat, la rubrica „Smiley News", un bărbat din Spania face mișcări de aerobic pentru fanii săi din lumea virtuală.

„Este clar urmașul dumnealui! Este un om de bine, care încearcă clase de aerobic. Este din Spania și pe perioada aceasta de carantină stă în fața telefonului și explică câteva mișcări de aerobic pentru acasă”, a spus Cătălin Oprișan.

„Eu am zis că se dărâmă, la un moment dat, se dezintegrează”, a mai spus Cătălin Oprișan, despre „Pipino de Spania”.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro