Căutare Live

Platoul emisiunii Neatza a fost devastat complet! Dezastrul i-a făcut pe cei din gașca Zurli să izbucnească în lacrimi

Platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani a fost complet devastat, iar cei de la gașca Zurli au trăit o surpriză de zile mari!

Tura Vura a făcut dezastru în platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani. Personajul negativ a a împrăștiat gunoiul peste tot, a făcut dezordine și s-a distrat aducând haos!

GAȘCA ZURLI, SPECTACOL EVENIMENT LA ANTENA 1

Apoi, ca prin magie, Tura Vura a dispărut și cei de la gașca Zurli și-au făcut apariția.

CITEȘTE ȘI: Gașca Zurli a pus stăpânire pe platoul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani! Anunțul ce i-a bucurat pe copii

Toată lumea a trăit un șoc atunci când s-a descoperit platoul devastat. Tanti prezentatorea nu a vrut să asculte explicațiile și i-a pus pe toți la treabă!

Platoul emisiunii Neatza a fost devastat complet! Dezastrul i-a făcut pe cei din gașca Zurli să izbucnească în lacrimi

Gașca Zurli, spectacol-eveniment la Antena 1

Gașca Zurli, spectacol-eveniment la Antena 1

Ce a urmat? Află totul urmărind clipul video de mai sus! Vezi AICI cele mai tari momente cu gașca ZURLI!

CITEȘTE ȘI: Fetița Zurli, prognoză meteo pentru toți copiii! Spectacol incredibil în platoul de la Neatza: „Vor fi 30 de zâmbete peste România

Gașca Zurli, grupul vesel care an de an organiza spectacole pentru copii de 1 iunie, a făcut un spectacol eveniment la Antena 1!

Cum starea de alertă ne opreşte acum să participăm la astfel de evenimente, Mirela Retegan, fondatoarea trupei, a găsit o modalitate ca amuzantele personaje să îi întâlnească pe cei mici, pe Antena 1.

Fetița Zurli, prognoză meteo pentru toți copiii! Spectacol incredibil în platoul de la Neatza: „Vor fi 30 de zâmbete pes... Prognoza Meteo, 1 iunie 2020. Vreme rece și ploioasă de Ziua Copilului în întreaga țară...
Ultimele știri