Antena Căutare

Prognoza meteo 25 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Astăzi, vremea va fi mohorâtă, cu înnorări în mare parte a țării. Meteorologii anunță și un cod galben de ceață, valabil de la ora 08:00 până la ora 11:00 în zonele de depresiune.

meteo
Prognoza meteo 25 decembrie 2020. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

În majoritatea zonelor montane se anunță astăzi ploi și local ninsori sau precipitații mixte. De asemenea, în nordul, nord-estul, vestul și centrul țării vremea se va răci în comparație cu ziua de ieri și va ploua. La noapte, odată cu scăderea temperaturilor, precipitațiile sub formă de ploaie se vor transforma în ninsoare în Transilvania, Moldova și Maramureș.

Vremea la munte, 25 decembrie 2020

În zona montană meteorologii anunță precipitații mixte, iar pe suprafețe restrânse va apărea poleiul. La altitudini de peste 1800 de metri se va depune strat consistent de zăpadă. Astăzi, în zona montana se vor înregistra între -2 și 8 grade Celsius. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe creste și în zonele înalte va depăși 70 – 80 km/ h.

Cantitățile de apă ce se vor acumula pe alocuri din cauza precipitațiilor vor atinge până la 15 – 20 litri pe metrul pătrat.

Vremea în centrul țării, 25 decembrie 2020

Astăzi va fi înnorat în centrul țării și în restul regiunilor, iar seara și noaptea va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime înregistrate astăzi vor fi cuprinse între 6 și 14 grade Celsius, în timp ce valorile minime se vor încadra între -1 și 7 grade Celsius.

Vremea în Capitală, 25 decembrie 2020

În capitală, temperatura maximă atinsă astăzi va fi de 13 grade Celsius, în timp ce temperature minimă anunțată de meteorologi este de 4-5 grade Celsius.

Vremea pe Litoral, 25 decembrie 2020

În Dobrogea, astăzi meteorologii anunță o maximă de 9 grade Celsius. Vremea va fi închisă și parțial înnorată. Se va arăta și soarele pe alocuri, iar minima de astăzi va fi de 4 grade Celsius.

Horoscopul zilei, 25 decembrie 2020. Taurii au parte de evenimente neprevăzute, află ce se întâmplă cu Scorpionii... Naomi cântă primul său colind în limba română, alături de Florin Ristei. Vezi interpretarea de excepție a celor doi arti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x