Antena Căutare

Prognoza meteo 27 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi

Un cod galben de viscol și ninsori a fost anunțat de meteorologi pentru sudul țării, iar acesta e valabil până astăzi la ora 23:00.

meteo
Prognoza meteo 27 ianuarie 2021. Cum e vremea în România și care sunt previziunile ANM pentru astăzi | profimedia

Codul galben este valabil în București și în alte 8 județe din țară. Pe șosele s-a depus deja un stras consistent de zăpadă, iar drumarii au ieșit deja în teren cu utilajele de dezăpezire și au împrăștiat material anti-derapant.

Specialiștii ANM au anunțat că se depune strat de zăpadă neuniformă, de 8-12 centimetrii, iar vântul va sufla slab și moderat trecător, cu unele intensificări ce vor atinge la rafală 30-40 km/h.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2021 pe regiuni

Astăzi vremea va fi rece, cu minime de până la -3 și -5 grade în Transilvania, Maramureș, Crișana, Banat, în timp ce în restul țării ne oprim la temperaturi de -1 - -3 grade Celsius. La munte, minimele înregistrate vor fi și mai scăzute, între -8 și -10 grade, iar pe creste se așteaptă -12 și -14 grade.

În Maramureș vom avea astăzi o zi cu vreme închisă, iar temperaturile vor fi apropiate de normalul perioadei astfel că maximele nu vor depăși între 1 și 2 grade Celsius. Pentru Crișana, meteorologii anunță cer noros și o maximă de 2 grade.

Bănățenii vor avea cer acoperit, vânt slab și temperaturi ce vor atinge valori maxime între 1 și 3 grade Celsius.

În Oltenia, cerul va fi mai mult noros, însă precipitații se vor semnala doar prin partea de sud-est. Mercurul din termometre va urca astăzi până la maxime de 4-5 grade Celsius. În centrul țării, în Transilvania, vrema va fi variată, cu ninsori slabe în est, cer noros în centru, în sud, în vest, dar și cu soare trecător în partea de nord. Maximele anunțate astăzi se vor încadra între -4 și 3 grade Celsius.

Meteorologii anunță ninsori în cea mai mare parte a Moldovei, excepție făcând nordul regiunii. Temperaturile maxime de astăzi nu vor depăși 1 grad Celsius. Până la ora 23, Dobrogea se află sub cod galben de ninsori și viscol. Vântul va sufla la rafală cu viteze de până la 55 km/h. Temperaturile maxime de astăzi se vor încadra între 0 și 3 grade Celsius.

Ninsori vom avea astăzi și în Muntenia. În estul regiunii, vântul va avea intensificări, spulberând zăpada. Temperaturile de astăzi se vor încadra între 0 și 3 grade Celsius, fiind apropiate de normalul perioadei.

Prognoza meteo 27 ianuarie 2021 în București

Capitala se află sub cod galben de ninsori până la ora 23. Maxima zilei nu va depăși astăzi 2 grade Celsius. Mâine se vor întregistra 4 grade Celsius și sunt așteptate ninsori slabe. Vineri se anunță vreme variată, cu precipitații slabe, dar și momente când se va arăta soarele.

Horoscop 27 ianuarie 2021. Taurii nu au stare deloc, află ce se întâmplă cu Scorpionii... Cât de necesar este sportul în procesele de slăbire?...
Video Neatza de Weekend, 1 octombrie 2023. Emilian - Colț de pâine Neatza de Weekend, 1 octombrie 2023. Emilian - Colț de pâine Duminica, 01.10.2023, 15:03
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou
Hello Chef sezonul 6, 30 septembrie 2023. Roxana Blenche, Cornelia și Lupu Rednic au preparat lapte de bou Sambata, 30.09.2023, 15:07
Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Concursul Ce se întâmplă cu Dani? îți poate aduce un smartwatch pe saptamană. Ce trebuie să faci pentru a participa 

Dani Oțil lipsește de la Super Neatza cu Răzvan și Dani. Fanii matinalului de la Antena 1 s-au întrebat ce se întâmplă cu prezentatorul, iar acum au ocazia chiar să răspundă singuri și să primească un premiu.

Vineri, 22.09.2023, 17:57
Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Super Neatza, 19 septembrie 2023. Cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață

Într-o nouă ediție Super Neatza, Răzvan și Ruxandra Luca au stat de vorbă despre cum îngrijim corect pielea bebelușului în primul an de viață.

Marti, 19.09.2023, 18:10
Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu de la Neatza, noi detalii despre accidentul în care era să își piardă viață. Ce a văzut în propria astrogramă

Bianca Nuțu, astrologa de la Neatza cu Răzvan și Dani, a vorbit deschis despre accidentul de mașină în care a fost implicată în vacanță. Aceasta a mărturisit că au existat semne că o pândește o tragedie, însă a ales să le omită. Ce a învățat după experineța la limită

Marti, 19.09.2023, 13:34
Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Ramona Olaru, într-o ipostază înduioșătoare cu micuțul Tiago. Cum i-ar sta asistentei de la Neatza în postura de mămică

Asistenta de la Neatza cu Răzvan și Dani a înduioșat pe toată lumea după ce a fost surprinsă cu fiul lui Dani Oțil în brațe. Iată apariția extrem de simpatică!

Vineri, 01.09.2023, 15:15
x